Gesprekken die ik voerde met het kindje in mijn buik; november 2017

Het is Zondag 26.11.2017, vandaag ben ik precies 31+1 weken in verwachting van baby S.
Baby S. We hebben samen al mooie gesprekken gevoerd en ik zie dat baby S. een bijzondere band met haar grote zus Mayana heeft.
Mayana is bijna 3 en zij was de eerste die riep dat ze een zusje zou krijgen. Ze wist het zeker. Een jaar daarvoor heeft ze al eens laten weten dat ze haar zusje zo miste en dat ze dolgraag haar zusje bij zich wilde hebben.

Vanavond bracht ik Mayana naar bed. Ze wilde graag in mijn bed liggen, wat mag. Het is een sterke meid die veel behoefte aan nabijheid heeft. En nu haar mama in verwachting is van haar zusje vind ze het best spannend allemaal. Ze ligt ’s nachts regelmatig tegen mij aan geplakt, met haar beentje om mijn been geklemd en haar handje op mijn buik.
Zo viel ze vanavond ook in slaap.
Ik voelde dat de ziel van haar zusje bij ons was en eventjes in haar lijfje kwam. Mayana leek dit ook te voelen en ik vroeg haar of dat klopte. “Ja” zei ze, zonder twijfel.
Ik voelde dat baby S. in mijn buik tegen het handje van Mayana aan ging liggen. Vervolgens begon ze zachtjes te duwen tegen het handje van Mayana. Mayana sliep al, maar ik besefte  dat dit een ontzettend mooi en wonderlijk gegeven is.
De liefde tussen twee zusjes die nu al zo sterk aanwezig is.
De liefde tussen twee zielen, die al lang voordat Mayana bij ons was, al zo sterk aanwezig was.

Ik voel mij zo ontzettend dankbaar en bovenal; Zielsgelukkig!

Het is maandag 20.11.2017.
Dit gesprek is nog wel de meest bijzondere tot nu toe geweest. Eerder heeft baby S. mij doorgegeven dat we samen een missie hebben en dat ze deze graag samen wil uitvoeren. Daar wilde ik dolgraag meer over weten. Ook heeft ze haar naam duidelijk laten weten aan mijn man en mij, al in het eerste trimester van mijn zwangerschap. Al die maanden hebben we haar S. genoemd, tot onze dochter Mayana vertelde dat ze toch echt een andere naam heeft.
Zodra ik mij wil afstemmen op baby S. voel ik dat ze al naast me zit op de bank. Een mooie meid van een jaar of 4/5 met lange haren. Zo laat ze zich al zien vanaf het moment we erachter kwamen dat ik zwanger was.

Lieve baby S,
Nu jouw lijfje nog in mijn buik zit, wat kan ik doen aan het voorbereiden of alvast uitdragen van onze missie?
“Lieve mamasamen kozen we voor dit pad. Samen kozen we ervoor om andere mama’s in contact met hun baby/zielskindje te brengen.
Jij helpt ze met aarden en in contact te zijn met hun lichaam. Ik help de brug te slaan naar het contact met hun zielskindje. Samen doen wij dit en zodra ik geboren ben zal alles nóg mooier vormgeven.
Je mag nu alvast beginnen met zielsgesprekken voeren, ik help je! Nu doe je dat al door middel van de Akasha Kronieken, dit mag natuurlijk niet bij kinderen tot 18 jaar, maar je zou de kronieken van de mama of papa kunnen openen als ze vragen hebben over de zwangerschap, bevalling of de manier waarop zij hun kindje kunnen helpen.”

Wat kan ik alvast klaarzetten voor als jij geboren bent? Plannen maken, bijeenkomsten plannen, workshops?
“Jazeker, je kunt nu al heel veel doen mama! Je voelt het heel goed aan. Bijeenkomsten om ouders en andere geïnteresseerden alvast te informeren. Coaching trajecten en workshops ja! En online doe je ook veel mama, dat kan ook gewoon.”

Lieve S.
Ik ben toch wel benieuwd naar je naam… Je hebt ons laten weten dat je S. wil heten. En nu komt je zus Mayana met een andere naam… Klopt dat?
“Ja! dat klopt, die naam wil ik!! Mayana heeft het goed gezegd en gehoord. Ik ben trots op haar!”
Baby S. legt uit wat haar naam voor haar betekent en waarom ze dus een andere roepnaam heeft gekozen.
“Het staat voor mijn kracht. Tederheid, doorzettingskracht en duidelijkheid (overredingskracht)”

Dank je wel lieve S.! Tot gauw!

Amanda.

 

Het is 05.02.2018, vannacht om 3.33 uur is Masha geboren.
Masha heet ze, zoals ze aan haar grote zus verteld had. (en geen S, wat voor Serena stond)
De geboorte van Masha was magisch! Een vlotte geboorte, thuis in het bevalbad. Ze is perfect!

Hoe gaaf is dat, dat ik moeiteloos gesprekken voer met mijn zielskindje(s)! Ik geloof dat iedereen dat kan, ook jij!
Wil jij zelf ook leren om af te stemmen op jouw (ongeboren) kindje? Stuur me een berichtje! Weet je dat ik ook een facebookgroep heb, waarin ik deze informatie deel? Die kun je hier vinden.

Liefs, Amanda