Na vele jaren keihard werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en business-coachings te hebben gevolgd is het mij duidelijk; mijn eigen bedrijf mag bestaan naast een baan in loondienst. Ik heb innerlijke gevechten gevoerd en ik ben zelfs in het diepe gesprongen door te stoppen met een baan in loondienst, waarna mijn inkomsten keihard kelderden. Ik wilde zielsgraag fulltime ondernemer zijn en ik heb daar alles voor gegeven wat ik in mij had.

Ik heb de Universele Wet van Aantrekking ingezet om mijn droominkomen te manifesteren; zonder resultaat.
Ik heb mijn Human Design blauwdruk* en Gene Keys ** ingezet en verschillende business-coaches, (online) trainingen, 1 op 1 programma’s gevolgd en de boeken ingedoken om mijn droominkomen te manifesteren; zonder veel financieel resultaat…

Ik heb huilend aan mijn gidsen in mijn Akasha Kronieken gevraagd wat de bedoeling is en zij zeiden dat het mijn missie is om beide werelden; spiritueel en aards, met elkaar te verbinden.

Ik ben de brug tussen hemel en aarde.

 

Ik had een bepaald ideaal die ik wilde nastreven, het was mijn waarheid geworden dat een baan in loondienst mijn inkomstenstroom tegenhoudt. Want wat ik per uur aan inkomen heb in loondienst, ontvang ik in viervoud als ik voor mezelf werk als zzp’er.
Maar daar gaat het helemaal niet om! Het is niet de bedoeling dat ik met mijn hoofd bedenk hoe dat droominkomen naar mij toe komt. Dat is de hele Wet van Aantrekkingskracht; laat het hoe en het  wanneer helemaal los.

Het gaat erom dat ik leer wat mijn unieke missie is. Dat is mindful aanwezig zijn op die brug, in mijzelf!

En toen…

Toen gaf ik met veel moeite de strijd op.

Ik accepteerde…

Toen vond ik berusting.

En onderweg heb ik zoveel geleerd! Ik zo ongelofelijk dankbaar voor wat ik mezelf heb gegund!
Ik heb geleerd om mijn zielsblauwdruk (akasha kronieken) op de best mogelijke manier te raadplegen en naast mijn mens-blauwdruk (Human Design & Gene Keys) te leggen. Ik ben overeenkomsten gaan zien en ik ben gaan belichamen wie ik ben en wat ik hier op Aarde mag doen. Mezelf zijn.
Ik heb mij met open armen achterover laten vallen, in vertrouwen! Wat doodeng was en tegelijkertijd f*cking spannend!
Ik heb kennisgemaakt met schaduwwerk en spiegels. Om een lichtwerker te kunnen zijn, moet je eerst een schaduwwerker worden. Want zonder het donker te ervaren, kon ik nooit weten hoe groot mijn verlangen naar het licht zou zijn!

 

Anyway… ik ben stiekem heel trots op mezelf. En blij! Ik heb er zoveel zin in… Na 16 jaar ervaring in alle takken van de gehandicaptenzorg stap ik over naar de geestelijke gezondheidszorg. Als ambulant werker mag ik mensen met psychische/psychiatrische problemen gaan ondersteunen om het allerbeste uit hun leven te halen. Hoe mooi is dat!? Ik kan hier echt van genieten, een lichtpuntje zijn en mijn eigen bijdrage leveren in de maatschappij. Op mijn unieke manier.

Een daarnaast blijft mijn bedrijf uiteraard bestaan. De Akashic Alignment trainingen en opleidingen staan weer volop ingepland voor het begin van 2023.
De Akasha transformatiesessies zijn echt een succes! Zoveel cliënten hebben flinke transformaties doorgemaakt tijdens en na een sessie. Ook tijdens deze sessies zet ik meerdere technieken in, precies wat er op dat moment nodig is en wat ik intuïtief aanvoel.

 

MIJN ADVIES AAN JOU
Stop met idealen nastreven TENZIJ ze in overeenstemming zijn met jouw unieke talenten en gaven. Raadpleeg je Human (mens) Design blauwdruk en vraag om leiding en richting vanuit jouw  Akasha Kronieken (zielsblauwdruk).
Volg je innerlijke leiding, je intuïtie en onderbuikgevoel en als je een emotionele autoriteit hebt; slaap een nachtje (of twee, of drie) over belangrijke beslissingen in je leven.

Gun jezelf wat healing en persoonlijke ontwikkeling om het allerbeste uit jouw leven te halen.
Ik geloof namelijk dat wij allemaal, JIJ OOK JA, hier op Aarde zijn met onze unieke missie. Het wordt tijd dat we allemaal opstaan en gaan doen wat we hier komen doen.
Voor de één is dat gigantisch veel impact maken en voor de ander is dat iets heel kleins.
Ik heb het al vaker gezegd; een uniek talent is ook een bakker die op zijn/haar eigen manier met passie de lekkerste broden bakt. Of een hovenier die de mooiste tuinen aanlegt. Denk eens aan de leerkracht op school die zijn/haar unieke manier van lesgeven heeft! Of de thuisblijfmoeder die thuisonderwijs geeft aan haar kinderen. Ook dát is een uniek talent! Een eigen missie!
Ga eens dieper; J.K. Rowling die met haar fantasie die geweldige boeken heeft geschreven! (Harry Potter o.a.) Of Ra Uru Hu die het hele Human Design Systeem heeft gechanneld en uitgeschreven.

Iedereen heeft een unieke missie met unieke talenten en gaven

Jij ook! Jij mag daar gebruik van maken (en er uiteraard geld voor ontvangen) !!

 

*Human Design is een combinatie van astrologie, I Ching, Kabbalah, het chakra systeem en quantum physics. Ontdek jouw unieke levensdoel, begrijp hoe jij in elkaar zit, verbeter je relaties, vind het juiste werk voor jou en ontdek hoe jij gezonder wordt!
Met behulp van Human Design begreep ik eindelijk hoe ik in elkaar zit en ben ik zoveel gelukkiger geworden!
** Gene Keys lijkt veel op Human Design, maar gaat vele malen dieper. Het gaat ervanuit dat jouw DNA een code is en door alle 64 sleutels (Genekeys) te activeren kun jij de diepte in bij jezelf. Van schaduwdelen naar je hoogste expressie.