Gechanneld vanuit de Nieuwe Aarde Kinderen in november 2017 en aangevuld in 2020 door Amanda Lees.

Ik heb contact met een bijzondere groep Kristalkinderen. Ze worden ook wel Nieuwe Aarde kinderen genoemd, oftewel: Zielen die nog geen leven op Aarde hebben geleefd. Het zijn zeer hoogbewuste Lichtkinderen die ons heel veel moois komen brengen, waaronder Onvoorwaardelijke Liefde.

Nieuwe Aarde & Kristalkinderen
De Nieuwe Aarde kinderen of Kristalkinderen bezitten een hoog bewustzijn en stralen pure liefde uit. Veelal zijn zij ‘hele’ zielen, zonder ballast vanuit vorige levens. Zij bezitten het vermogen om zichzelf te helen en om anderen te helen en om ieder die zich ervoor open stelt te laten ervaren hoe onvoorwaardelijke liefde voelt.
Zij zijn vrij van oordelen en hebben het vermogen om alles vanuit liefde te bekijken.

Wat zou liefde doen?
Dit is een spreuk die ze uitstralen, die ze naleven, een spreuk waarvan ze zich in elke situatie afvragen hoe het zou zijn om deze te bekijken vanuit liefde. En vanuit wijsheid. Zij zijn puur en stralen bovennatuurlijk licht uit. Voor sommigen is dit licht te zien of te voelen. Voor anderen zijn dit kindjes die ‘gewoon altijd blij en stralend’ zijn.

Deze kindjes spiegelen de ballast die hun ouders/verzorgers bezitten. Veelal hebben zij een lange reis achter de rug. Niet alleen de reis om naar Aarde te komen, maar ook door het werk wat zij doen voordat zij naar Aarde komen in lichamelijke vorm.

Deze Kristalkinderen zijn spiegels van hun omgeving en een valkuil waar ouders of verzorgers van deze kinderen in kunnen vallen is dat er mogelijk iets mis is met hun kind. Zelf ben ik ook in die valkuil gestapt. Een Kristalkind laat je precies datgene zien, waar je niet naar wil of kan kijken.
Voordat deze Kristalkinderen naar de Aarde komen hebben ze een lange en leerzame tijd achter de rug in de ‘School van de Aarde’. Ik noem het zo, omdat op deze school alles wordt geleerd over het leven op Aarde. Opgestegen Meesters, Engelen en Adoula’s begeleiden zielen in deze school. Ze volgen lessen over bijvoorbeeld; Spirituele Werkzaamheden, Techniek, maar ook over emoties. Er worden zelfs rollenspellen gedaan!

De Adoula’s 
Omdat de frequentie (trilling) op Aarde vele malen lager is dan in bijvoorbeeld de ‘School van de Aarde’, hebben de Kristalkinderen een lange reis voor de boeg om naar de Aarde te komen.
Een team van Adoula’s ondersteund hen hierin in de hogere sferen.

Op het moment dat je als aanstaande ouders kiest voor de begeleiding van een Adoula op Aarde, zal deze Adoula eerst de verbinding en eenzelfde trilling realiseren bij jullie als ouders. Vervolgens wordt het contact gelegd met de Adoula’s in de hogere sferen en word gekeken welke ziel in de ‘School van de Aarde’ matcht met jullie trilling (en wensen voor een kindje).

Samen werken we naar de ‘perfecte’ match en helpt de Adoula op Aarde om de verbinding te behouden met jullie aanstaande kindje. Hier ligt de basis van veilige hechting, die voor de komende maanden tijdens de zwangerschap, geboorte en de eerste 9 maanden van het leven van de ziel zeer belangrijk zijn.

Berichtje van een Kristalkindje voor jou

“Lieve wijze ziel,

Word je bewust van het zelf herstellend vermogen van je lichaam en je ziel. Bekijk jezelf als één met alles, deel uitmakend van het grotere geheel.

Jij mag je laten helen door ons, nieuwe wijze zielen, die de taak hebben om de Aarde naar een hoger bewustzijn te brengen. Zodra je één bent met jezelf, bewust Zijn van wie je bent en waarom jij hier bent, zal je in dat hogere bewustzijn komen zodat we het samen kunnen doen.

Laat angsten, twijfels en oordelen los. Zij zijn niet bevorderlijk voor jouw groei. Laat slechte gewoontes los, en richt je op de échte zuivere en biologische producten die moeder natuur ons biedt. Denk aan biologische groenten en fruit. Beweeg lekker; doe waar je blij van wordt, verbind je met gelijkgestemden en leef vanuit je hart.”

Aanvulling geschreven in 2020
In het huidige moment zijn er al vele Nieuwe Aarde Kinderen op de Aarde geland. Elk jaar een nieuwe groep. Rond 2018 voornamelijk meisjes, met zachtroze energie. Rond 2019 waren het voornamelijk jongetjes, met zachtblauwe energie. In het huidige moment; 2020 is er een groep Nieuwe Aarde Kinderen aan het landen, met zachtgroene energie.
Uitzonderingen daar gelaten, want niet alle Nieuwe Aarde Kinderen komen voor het eerst op Aarde. Ook niet alle baby’s die geboren worden, behoren tot deze groepen.

Wil je graag een gesprekje met je kindje, (ongeboren) baby of zieltje om je heen? Het is allemaal mogelijk! Stuur me een berichtje.

Liefdevolle groetjes,

Amanda Lees
(Adoula op Aarde)

Dit is mijn kleine meisje, een Nieuw Aarde kindje geboren in 2018.