Selecteer een pagina

De Akasha Kronieken; ook bekend als de ‘zielsblauwdruk’ of ‘bibliotheek van de ziel’.

Alles wat bezield is, dus ook jij, heeft een Akasha Kroniek. Deze ontstaat vanaf het moment dat jij als ziel geboren wordt vanuit de ‘Bron’. Dat betekent automatisch dat alles van en over jou ergens ligt opgeslagen. Denk hierbij aan (vorige) levens, gedachten, gevoelens, daden, uitspraken, ervaringen, zielscontracten en meer.

Wil je informatie over jezelf, over jouw ziel, jouw missie? Jouw (ziels)familie of geliefde? Over alles wat en wie jij bent? Wil je weten hoe jij jouw soul-aligned leven kan leven?
Leer dan werken met de Akasha Kronieken.

Bij het openen van de Akasha Kronieken kom je in een staat van
Goddelijk Universeel bewustzijn

Sensaties en gevoelens van innerlijk geluk, liefde, heelheid, vrede en welzijn kunnen ervaren worden zodra jij je afstemt op jouw Akasha Licht.

In de Akasha Kronieken word je altijd benaderd op het punt waar je je op dat moment bevindt. Daarmee bedoel ik dat je nooit informatie zult ontvangen waar je (nog) niet aan toe bent.
De Akasha Kronieken zijn constant in verandering en uitbreiding. Dat is niet zo vreemd, want onze ziel is ook constant in verandering, in groei, in ontwikkeling. Bij elke verandering van de ziel, elke groei en elke vorm van ontwikkeling, worden de Kronieken van deze ziel weer bijgesteld. Hoe dichter je bij jezelf komt, m.a.w. hoe meer je in één lijn komt met jouw volmaaktheid, hoe verfijnder de informatie in de Kronieken zichtbaar wordt.

Voor de sceptische mensen; het Akashaveld is wetenschappenlijk bewezen. Zie het boek van Ervin Laslo; Science and the Akashic Fields: An integral theory of everything

WAT wil je weten?
In de Akasha Kronieken vind je alle informatie over jouw ziel, de vraag is dus: “Wát wil je weten?”
Vragen als; ‘Hoe kom ik uit de burn-out of depressie?’, ‘Wat heb ik te leren van mijn huidige baan?’, ‘Wat is mijn missie hier op Aarde?’, ‘Waarom ben ik met mijn huidige partner, wat moeten we in deze relatie leren?’ of ‘Ik sta op een kruispunt in mijn leven en ik wil graag begeleiding om de beste keuze voor dit moment te kiezen, hoe kan ik dit aanpakken?’
of ‘Waarom herhalen bepaalde patronen zich in mijn familie? Wat kan ik eraan doen om deze patronen te doorbreken?’
Ook traumatische ervaringen kunnen onder de loep genomen worden. ‘Waarom is mij dit overkomen en wat heb ik ervan mogen leren? Of welke les mag ik hier nog uit leren?’
De Kronieken zullen je leiding geven, om de (traumatische) ervaring achter je te laten en je leven weer op te pakken vol liefde, kracht en levenslust.

GRATIS MASTERCLASS AKASHA KRONIEKEN

Ik vond mijn droomhuis, mijn droombaan én mijn droompartner met dank aan de Akasha Kronieken !!!

I’m so excited!
Tijdens deze masterclass vertel ik jou hoe je prangende levensvragen beantwoord kunt krijgen.

– Wat is dat nou, zo’n zielsblauwdruk?
– Wat kun je ermee?
– Wat heeft dit voor toegevoegde waarde?
– Waarom moest ik (….) meemaken?
– Wat is mijn doel / zielsmissie op Aarde?
– Hoe kan ik mijn droomhuis/ droombaan / droompartner manifesteren?

Believe me….!!! This is MAGIC!

Akasha Transformatiesessie
Een sessie vol transformaties. Ik voel intuïtief in wat jij nodig hebt.
In afstemming met jou wordt een ademsessie, Akasha reading, healing, Human Design of coachingsessie ingezet. Verwacht mega-transformaties!

Tijdsduur sessie: ongeveer 2 uur
Locatie: online (zoom) of in mijn praktijk

Reis naar je Akasha Kronieken
Heb je alleen behoefte aan een Akasha Kronieken sessie? Uiteraard is dat ook mogelijk. Deze sessies vinden uitsluitend plaats via ZOOM (online videobellen). 
Tijdsduur sessie: tussen 1 en 1,5 uur. 

Hoger bewustzijnsniveau
Alleen al omdat je de keuze hebt gemaakt om jouw Akasha Kronieken te raadplegen, betekent dat je toe bent aan persoonlijke groei en healing! Je word automatisch naar een hoger bewustzijnsniveau getild.
Vanuit jouw Akasha Kronieken is altijd de intentie om jou te helpen de ware essentie van je ziel als goddelijk spiritueel wezen te kennen.

Alle informatie uit jouw leven (en vorige levens) ligt opgeslagen in deze blauwdruk en ze zijn toegankelijk voor jou! Ik neem je mee naar een bewustzijnsdimensie die je nog niet eerder hebt ervaren.