Tijdens een individuele sessie neem ik je mee naar een magische transformatie in jezelf. We bezoeken jouw zielsblauwdruk en je ontvangt healing & krachtige adviezen van jouw persoonlijke begeleiding.
Klik hier om een individuele sessie te boeken.

Wat zijn de Akasha Kronieken?
De Akasha Kronieken zijn een bewustzijnsdimensie in andere sferen waarin de vibratie van elke ziel en zijn/haar reis ligt opgeslagen. 
‘Akasha’ betekent ‘schitterend’, ‘schijnend’, ‘lichtgevend’ in het Sanskriet. Een ‘kroniek’ is een ander woord voor blauwdruk van onze individuele ziel. De Akasha Kronieken zijn een soort bibliotheek welke alles bevat wat elke ziel in de loop van zijn/haar bestaan ooit heeft gedacht, gezegd, gedaan én waarin alles over toekomstige mogelijkheden is vastgelegd.

Bij het openen van de Akasha Kronieken kom je in een staat van
Goddelijk Universeel bewustzijn

Het bevat stralende Lichtvibraties welke je vervullen en omhullen zodat je erdoor verlicht wordt. Sensaties en gevoelens van innerlijk geluk, liefde, vrede en welzijn kunnen ervaren worden door de reader en de cliënt. (Zowel bij een reading op locatie als op afstand)

In de Kronieken word je altijd benaderd op het punt waar je je op dat moment bevindt.
De Akasha Kronieken zijn constant in verandering en uitbreiding. Dat is niet zo vreemd, want onze ziel is ook constant in verandering, in groei, in ontwikkeling. Bij elke verandering van de ziel, elke groei en elke vorm van ontwikkeling, worden de Kronieken van deze ziel weer bijgesteld. Hoe dichter je bij jezelf komt, m.a.w. hoe meer je in één lijn komt met jouw volmaaktheid, hoe verfijnder de informatie in de Kronieken zichtbaar wordt.
 
Voor de sceptische mensen; het Akashaveld is wetenschappenlijk bewezen. Zie het boek van Ervin Laslo; Science and the Akashic Fields: An integral theory of everything  
 
Wat kan een Akasha reading voor jou doen?
De Akasha Kronieken bevatten alle informatie over jouw ziel, de vraag is dus: “Wát wil je weten?”
Vragen als; ‘Waarom ben ik met mijn huidige partner, wat moeten we in deze relatie leren?’ of ‘Ik sta op een kruispunt in mijn leven en ik wil graag begeleiding om de beste keuze voor dit moment te kiezen, hoe kan ik dit aanpakken?’
of ‘Waarom herhalen bepaalde patronen zich in mijn familie? Wat kan ik eraan doen om deze patronen te doorbreken?’
Zelfs traumatische ervaringen kunnen onder de loep genomen worden. ‘Waarom is mij dit overkomen en wat heb ik ervan mogen leren?’ De Kronieken zullen je leiding geven, om de traumatische ervaring achter je te laten en je leven weer op te pakken vol liefde en kracht.

De Akasha Kronieken zullen je ten alle tijden helpen tillen naar een hoger bewustzijnsniveau

Alleen al omdat je de keuze hebt gemaakt om jouw Akasha Kronieken te raadplegen, betekent dat je toe bent aan persoonlijke groei. 
De Meesters, Leraren en Dierbaren die zich in jouw Akasha Kronieken bevinden hebben altijd de intentie om jou te helpen de ware essentie van je ziel als goddelijk spiritueel wezen te kennen. 

Tijdens een Akasha reading neem ik mee naar de blauwdruk
van jouw ziel. 

Alle informatie uit jouw leven (en vorige levens) liggen opgeslagen in deze blauwdruk en ze zijn toegankelijk voor jou! Ik neem je mee naar een bewustzijnsdimensie die je nog niet eerder hebt ervaren. Ik laat je zien en voelen hoe je (mogelijk zelf) antwoorden ontvangt op al je vragen, je ontmoet je Meesters, Dierbaren en Leraren en ten slotte ontvang je een prachtige heling vanuit het Akasha Licht.

Wil jij jouw diepste verlangens en grootste dromen gaan waarmaken? 

Wil je weten waar (karmische) lessen liggen voor jou en waarom deze steeds weer op je pad komen?


Wil je weten wat de reden is dat jouw kinderwens op zich laat wachten?

Wat kun je verwachten van een Akasha reading – live videocall (ZOOM)?
Zodra jouw betaling bij mij binnen is, plannen we de Akasha reading in. Dit vindt online plaats. Zorg dat je ZOOM geïnstalleerd hebt.
We doen een zuiverende en helende meditatie waarbij je omgeven zult zijn in het Akasha-licht. Zodra jij er klaar voor bent neem ik je in de energie mee naar jouw Akasha Kronieken. Ik vraag jou ook om uit te spreken wat je ervaart. Jij of ik zal jouw vragen en/of situatie voorleggen aan jouw persoonlijke Meesters, Leraren en Dierbaren. Elke Akasha reading is anders, daarom kan ik hier nu geen helder voorbeeld van schetsen. De antwoorden worden gegeven, zoals ik beschreven heb bij een Akasha reading op afstand. Het verschil is dat je tijdens een live reading echt in de energie zit waardoor je zelf ook sensaties zult ervaren. Antwoorden, beelden, geuren en gevoelens kunnen boven komen bij jou. Tijdens de Akasha reading ontvang je automatisch een healing (zowel op afstand als live), die je tijdens een live reading op een veel dieper niveau ervaart.

(alle onderstaande bedragen zijn inclusief 21% btw)