De Akasha Kronieken zijn een soort bibliotheek of blauwdruk van de ziel. Vanaf dat een ziel ontstaan is vanuit ‘de Bron’, tot ergens in de toekomst is werkelijk alles opgeslagen.

Wil je informatie over jezelf, over jouw ziel, jouw missie? Over alles wat en wie jij bent? Dan kan een Akasha Kronieken reading vaak antwoorden geven op jouw vragen.

Bij het openen van de Akasha Kronieken kom je in een staat van
Goddelijk Universeel bewustzijn

Sensaties en gevoelens van innerlijk geluk, liefde, heelheid, vrede en welzijn kunnen ervaren worden door de reader en de cliënt, zowel bij een reading op locatie als op afstand.

In de Akasha Kronieken word je altijd benaderd op het punt waar je je op dat moment bevindt. Daarmee bedoel ik dat je nooit informatie zult ontvangen waar je (nog) niet aan toe bent.  
De Akasha Kronieken zijn constant in verandering en uitbreiding. Dat is niet zo vreemd, want onze ziel is ook constant in verandering, in groei, in ontwikkeling. Bij elke verandering van de ziel, elke groei en elke vorm van ontwikkeling, worden de Kronieken van deze ziel weer bijgesteld. Hoe dichter je bij jezelf komt, m.a.w. hoe meer je in één lijn komt met jouw volmaaktheid, hoe verfijnder de informatie in de Kronieken zichtbaar wordt.

Voor de sceptische mensen; het Akashaveld is wetenschappenlijk bewezen. Zie het boek van Ervin Laslo; Science and the Akashic Fields: An integral theory of everything

Wat kan een Akasha reading voor jou doen?
In de Akasha Kronieken vind je alle informatie over jouw ziel, de vraag is dus: “Wát wil je weten?”
Vragen als; ‘Waarom ben ik met mijn huidige partner, wat moeten we in deze relatie leren?’ of ‘Ik sta op een kruispunt in mijn leven en ik wil graag begeleiding om de beste keuze voor dit moment te kiezen, hoe kan ik dit aanpakken?’
of ‘Waarom herhalen bepaalde patronen zich in mijn familie? Wat kan ik eraan doen om deze patronen te doorbreken?’
Zelfs traumatische ervaringen kunnen onder de loep genomen worden. ‘Waarom is mij dit overkomen en wat heb ik ervan mogen leren? Of welke les mag ik hier nog uit leren?’
De Kronieken zullen je leiding geven, om de traumatische ervaring achter je te laten en je leven weer op te pakken vol liefde en kracht. 

De Akasha Kronieken zullen je ten alle tijden helpen tillen naar een hoger bewustzijnsniveau

Alleen al omdat je de keuze hebt gemaakt om jouw Akasha Kronieken te raadplegen, betekent dat je toe bent aan persoonlijke groei en healing! 
Vanuit jouw Akasha Kronieken is altijd de intentie om jou te helpen de ware essentie van je ziel als goddelijk spiritueel wezen te kennen.

Tijdens een Akasha reading neem ik mee naar de blauwdruk
van jouw ziel. 

Alle informatie uit jouw leven (en vorige levens) liggen opgeslagen in deze
blauwdruk en ze zijn toegankelijk voor jou! Ik neem je mee naar een bewustzijnsdimensie die je nog niet eerder hebt ervaren. Ik laat je zien
en voelen hoe je (mogelijk zelf) antwoorden ontvangt op al je vragen en ten slotte ontvang je een prachtige healing vanuit jouw Akasha Licht.

Wil jij jouw diepste verlangens en grootste dromen gaan waarmaken? 

Wil je weten waar (karmische) lessen liggen voor jou en waarom deze steeds weer op je pad komen?


Wil je weten wat de reden is dat jouw kinderwens op zich laat wachten?

Readings en healing
Online Akasha reading mét healing via Zoom
Tijd: ongeveer 90 minuten
Prijs: €99,- incl btw

Akasha reading met healing in mijn praktijk
Tijd: ongeveer 90 minuten
Prijs: €99,- incl btw

Akasha reading op afstand incl healing en verslag
Prijs: €75,-

Nieuw! Cursus & training
Training zielsafstemmen & Akasha Kronieken
Locatie: Heerhugowaard, Noord-Holland
Data:
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Prijs: €750,-

Online cursus Akasha Kronieken
leer zelf readings en healings doen vanuit de Akasha Kronieken
6 modules, 12 lessen
Incl audio opnames, visualisaties en opdrachten
Prijs: €300,- 
Mail mij om je aan te melden of voor meer informatie contact@amandaleescoaching.com 

Om een reading te boeken, klik hier