In mijn vorige blog heb je kunnen lezen over de COVID-19 vaccinatie en hoe je een keuze kunt maken. Speciaal voor mijn hoger bewuste volgers, belicht ik graag de energetische kant hiervan.
Ik hoor de laatste weken namelijk regelmatig mensen die mij wijzen op de spike-eiwitten die gevaccineerde mensen uitscheiden die schadelijk kunnen zijn voor de niet-gevaccineerden. (Ik weet niet in hoeverre dit waar is)

Ook werd mij verteld dat deze vaccinatie er voor kan zorgen dat je ziel energetisch wordt afgesneden van je lichaam. Hier heb ik nog geen speurwerk op gedaan, dus voel asjeblieft ook in deze hoe dat voor jou persoonlijk is.

Ik ken een aantal mensen die inmiddels volledig gevaccineerd zijn en ik merk wel dat ze de verbinding iets kwijt zijn met hun lichaam en ziel. Maar mijns inziens was dat al zo.
Ik heb er daarom ook bewust voor gekozen om die onderwerpen niet te noemen in dit blog. Wél zal ik je vertellen over Angsten, Psychosomatiek, De Wet van Aantrekkingskracht, Wilskracht en hoe ik Covid-19 heb ervaren.

Nog even terugkomen op de opschoning en healing als je wél kiest voor vaccinatie
Je bent van plan om deze te nemen of hebt deze gehad. Dan is het belangrijk om een intentie te gaan zetten zoals ik aan het begin van dit blog vermeld heb.

Je gaat de vaccinatie nog nemen
Stap 1 Bescherm jouw voortplantingsorganen met Gouden Licht en stap 2 zet de intentie dat de vaccinatie alleen bedoeld is om jou en anderen te beschermen tegen covid-19. De vaccinatie mag niets anders doen dan dat. Stap 3 Tijdens het zetten van de vaccinatie doe je dit en vraagt hulp aan eventuele Gidsen en Engelen om jouw intentie extra kracht bij te zetten.

Je hebt de vaccinatie gehad
Stap 1 In dit geval is het wijsheid om je voortplantingsorganen een flinke energetische opschoning te geven en stap 2 daarna een healing met Gouden Licht. Kun je dit niet zelf? Vraag mij dan even om hulp, ik geef ook healingen op afstand en ik leer je met liefde hoe je dit zelf kunt doen.
Stap 3 Vanaf nu ga jij elke dag je lichaam vertellen dat jouw voortplantingsorganen vrij zijn van chemische stoffen en gezond genoeg om een gezonde baby te creëren.
Stap 4 Ook visualiseer je vanaf nu dagelijks Gouden Licht in jouw gehele buikgebied.

Extra hulp nodig? Schakel mij of een andere healer in.

Angsten
Wil jij je laten leiden door angst of niet? Dit is eigenlijk de grote vraag die ik altijd stel aan mijn cliënten. Angst is namelijk een zeer slechte raadgever, angst komt voort vanuit het ego die een signaaltje geeft dat je op moet letten.

Als je een drukke weg over wilt steken, dan zal jouw ego (jouw navigatie) je waarschuwen. Het zal roepen: “Pas op! Je kunt aangereden worden, dit is een drukke weg! Let goed op! Pas op!”
Je kunt hier op verschillende manieren mee om gaan. Je kunt angstig worden en besluiten om een andere route te nemen. Je kunt ook goed om jezelf denken, goed opletten en als het kan steek je over.

Angsten kunnen op allerlei verschillende manieren naar voren komen.

Denk maar eens aan het volgende scenario:
Je bent zwanger! Het is nog heel pril, maar het voelt zo goed dat je besluit om het aan je ouders te vertellen. Het eerste wat ze zeggen is: “Goh dat is nog wel pril. Er kan nog van alles gebeuren en de kans op een miskraam is zo groot in het eerste trimester.”
Dit is inspelen op je angst! Ondanks dat ze het goed bedoelen, is dit niet wat je wilt horen. Jij wilt juist dat ze enthousiast en blij zijn voor je! Jij wilt een feestje vieren, dit nieuwe leven verwelkomen in de familie en je wilt je familie hierin betrekken!

Hierin heb je een eigen vrije keuze om te maken. Kies je ervoor om je te laten leiden door de angst en bang te worden voor een miskraam? Of kies je ervoor om bij je eigen gevoel te blijven, dat deze zwangerschap gewoon goed zit? En ga je dat feestje vieren?

Dit is precies wat er gebeurd in de wereld. Onze angst wordt aangesproken, elke dag weer. (kleine tip van mij: stop met tv kijken en radio luisteren waarin je elk kwartier reclames ziet en hoort. Deze reclames spelen ook in op je angst en ongenoegen)
Op dit moment is er een vreemde ziekte wereldwijd die zich muteert. Er zijn veel mensen aan overleden of ernstig ziek van geworden.
Je wordt nu verteld dat ook jij hieraan kunt overlijden of het kunt overbrengen op anderen die er aan kunnen overlijden. Jouw angst wordt aangesproken!

Voel eens goed bij jezelf, hoe groot acht jij de kans dat jij ziek wordt? En als jij dan ziek wordt, wat dan?

Er is een wereldwijde angst voor de dood. Misschien is zo’n 95% van de gehele wereldbevolking bang om dood te gaan. Maar waarom? Waarom is doodgaan zo eng? Zeg eens eerlijk, ben jij bang om dood te gaan? Heb je er ooit bij stil gestaan waarom dat zo is?
Ik denk zelf dat dit met controle te maken heeft, de controle over jezelf willen hebben en houden. Je hebt het nog nooit (bewust) meegemaakt, het is nieuw en onbekend. En dus; eng. En dus zijn we bang om dood te gaan.
We zijn ook bang om ziek te worden, want we weten niet hoe het zal verlopen. Je kunt er namelijk dood aan gaan…

De Universele Wet van Aantrekkingskracht
Wist jij dat jij jouw toekomst zelf kunt bepalen? Als jij volledig in alignment bent met jezelf, je lichaam, je ziel en je hogere zelf, dan zal jij met gemak in overgave het leven aankunnen.
Je zal weinig last hebben van angsten, je zal weinig angst hebben om ziek te worden en dood te gaan. Want je weet op dat punt dat je pas de Aarde verlaat als je klaar bent hier.
En daarmee bedoel ik, dat je pas dood kunt gaan als jij jouw taak of taken volbracht hebt.
Je zal elke dag als een feestje zien, een nieuwe dag vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Je wordt ’s morgens wakker en wrijft als het ware in je handen en roept enthousiast: “Oooohhh leuk leuk leuk!! Wat gaat vandaag mij voor moois brengen!?!?!”

Psychosomatiek
Naast dat ik er in geloof dat je zelf je werkelijkheid creëert, geloof ik ook in psychosomatiek. Dit is makkelijk uitgelegd: psychische aandoeningen die zich lichamelijk manifesteren.
Alles vanuit jouw zielsblauwdruk, jouw hogere zelf, jouw psyche, wil gezien worden. En als jij je psyche en intuïtie onvoldoende aandacht geeft, zal je lichamelijke klachten krijgen. Dit zal zich in het begin klein uiten, maar als de boodschap genegeerd wordt, zal de uiting ook groter worden.

Even een voorbeeld;
Je partner is regelmatig laat thuis en je mist de tijd samen heel erg. Nu ga je elke avond alleen naar bed en het maakt je verdrietig. Je vraagt je partner of hij wat vaker eerder thuis wil komen en hij zegt dat hij er op zal letten. De werkelijkheid wijst uit dat hij er niet op let. Je wil niet lastig zijn of zeurderig overkomen, dus je zegt er niets van. Van binnen voel je verdriet, je voelt je afgewezen of niet goed genoeg. Je wilt graag samen zijn, gezellig op de bank knuffelen of goede gesprekken voeren. Je mist het.

Dan wordt je ’s morgens wakker met keelpijn en gedurende de dag voel je je keel dikker en dikker worden.

Vanuit holistisch oogpunt is jouw keelpijn een teken dat jij je gevoelens niet uit. Je kropt het op in jezelf, zonder erover te praten. Voor jouw hoogste goed, is het beter dat jij jouw gevoelens wel gaat uiten en daarom roepen jouw ziel en geest nu zo hard, dat jouw lichaam aangesproken wordt. Nu moet je het wel voelen en actie ondernemen.

Je snapt de boodschap en besluit diezelfde avond nog om een goed gesprek met je partner te voeren. Het lukt en je voelt je opgelucht. Het was echt een goed gesprek en je partner had niet door dat je je er zo bij voelde. Er is een verandering gekomen, in positief opzicht.

De volgende ochtend wordt je wakker en je keelpijn is weg.

In een ander scenario, waarin je niet luistert naar die boodschap en ook geen gesprek zult voeren met je partner, kan de keelpijn verergeren. Het kan een keelontsteking worden of een flinke verkoudheid. Het wordt erger en het herstel duurt langer zolang jij die boodschap niet wil of niet kan zien. (zoveel mensen snappen dit niet, maar als je het eenmaal door hebt, wordt ziek zijn zelfs leuk 😉 )

Zo geloof ik persoonlijk dat alles wat wij meemaken in verbinding staat met alles in en om onszelf. Elke onopgeloste of onverwerkte emotie, gebeurtenis of zelfs trauma, zal zich vroeg of laat gaan uiten in lichamelijke klachten. Het gaat zich vastzetten in je psyche waardoor je er mogelijk psychische problemen door hebt (denk aan een depressie). Als je de oorzaak hiervan niet oplost kan het zich ook lichamelijk gaan vastzetten. (denk hierbij bijvoorbeeld aan kanker of longontsteking)

Je kunt nu heel bang worden dat je ziek zal worden, maar je kunt ook actie nemen.

Waarom ben je ziek? Waarom wordt je ziek? Wat is de boodschap vanuit je ziel en psyche?

De tijd waarin we nu leven is mega manifesterend
We leven in een tijdperk waarin het ontzettend gemakkelijk is om iets vanuit je gedachten en gevoel te manifesteren in je fysieke werkelijkheid. Het gaat gewoon steeds sneller allemaal.
Hierdoor kun je met gemak je droomleven gaan manifesteren en wanneer het niet lukt, zit er nog iets in de weg wat je niet hebt opgelost.
Dit betekent ook dat je met gemak onopgeloste zaken kunt manifesteren in je fysieke werkelijkheid. Denk dan aan aandoeningen, ziektes en zelfs armoede.

Als jij tot de kern van jouw psychische en/of lichamelijke klacht kunt komen, dan kun je deze oplossen. Kom je tot de kern van iets, dan mag je ontzettend trots op jezelf zijn! Want jij hebt hierbij bewezen dat je 100% commitment hebt om jezelf te helen.

Jij wilt groeien, jij wilt een mooier leven, jij weet dat het mooier kan worden dan het nu is!

Jij wilt niet meer wat je altijd al hebt gehad, jij wilt genieten van het leven!

Wees geen slachtoffer
Ik zie regelmatig mensen die de overtuiging hebben dat ze iets niet kunnen omdat ze nou eenmaal zo zijn. En enerzijds vind ik dat super tof, want ze hebben geaccepteerd dat het is zoals het is. Dit is de sleutel voor groei! Acceptatie is overgave en het leven maken tot iets moois binnen de kansen die je hebt.

Anderzijds zijn er ook mensen die hun aandoening of ziekte gebruiken om slachtoffer te kunnen blijven van de omstandigheden.

‘Ik ben nou eenmaal ziek, dus ik kan niet zelf naar de winkel.’

‘Ik zit door een ongeluk in een rolstoel, dus ik kan geen leuke dingen meer doen zoals op vakantie of sporten.’

‘Ik heb een aandoening aan mijn darmen waardoor ik elke dag heel veel medicatie moet slikken en mogelijk een operatie krijg om een stoma te laten plaatsen.’

‘Ik heb een auto-immuunziekte, er zijn geen medicijnen voor en ik heb de hele dag door pijn. Hierdoor kan ik niet genieten van mijn leven.’

Hier krijg ik echt de bibbers van! BULLSHIT roept mijn ego dan!

Weet je waarom?

Omdat ik geloof dat jij wél een fantastisch leven kunt hebben, mits jij die keuze maakt!

Ik geloof dat jij een prachtig leven kunt hebben, mits jij tot de kern van je fysieke klacht kunt komen!

Het is prima en ik respecteer jouw keuze als jij hier graag in blijft hangen. Het is wat het is… Maar WEET dat het ook anders kan!

Het leven kan magisch zijn
Ik heb veel ervaren in mijn leven. Eén van die dingen was toen ik werkte in de zorg. Ergens tussen mijn 20e en 33e verjaardag werkte ik in de gehandicaptenzorg, superleuk! Ik werkte voor verschillende instellingen, op verschillende locaties en ik heb zo’n beetje alle mogelijke scenario’s van de gehandicaptenzorg ervaren.

Ik kwam bij een meid van mijn leeftijd die haar hele leven al rolstoelgebonden was. Deze meid was ambitieus en genoot van elk stukje in haar leven! Ze ging in het weekend altijd stappen met vriendinnen en kwam dan tegen ochtendgloren thuis. Als ik een slaapdienst werkte, belde ze mij dan uit bed, want iemand moest haar helpen om naar bed te gaan. Dat was gewoon zo afgesproken, daar werd ik voor betaald.
Ze studeerde en deed een HBO opleiding. Ze had een aangepaste auto en haar rijbewijs.
Echt, een geweldige meid! En zij zou een voorbeeld moeten zijn voor velen!

Een ander voorbeeld was een vrouw die een hersenbloeding heeft gehad. Echt een lief mens. Ze kwam vanuit het ziekenhuis terecht in een verpleeghuis en daar werd duidelijk dat zij nooit meer zelfstandig kon wonen. Daarom kwam ze bij ons terecht; in de zorg voor mensen met niet aangeboren hersenletsel.
Ondanks dat ze halfzijdig verlamd was, had ze een wilskracht waar je U tegen zegt. Zij besloot dat ze kon lopen. En ze oefende, en oefende en oefende. Elke dag, heel vaak. Het ging ook wel eens mis… maar ze bleef positief. Na vallen, stond ze (met hulp) gewoon weer op!
Na een paar weken kon ze zelfstandig met een rollator door haar woonkamer lopen. Ze was zo ontzettend trots op zichzelf! En ik op haar!

Waar een wil is, is een weg.

Verlies je levenslust niet, wat er ook gebeurd. Ook jij bent het waard om een fantastisch leven te leiden!

En als jij nu de keuze wilt maken om een Covid vaccinatie te nemen omdat jij gelooft dat het je zal beschermen tegen het virus, of omdat jij gelooft dat het anderen zal beschermen tegen het virus, dan moet je dat doen.

Alleen voel eerst eens goed in jezelf; heb JIJ het daadwerkelijk nodig? En als je dan wel klachten krijgt, hoe voelt dat voor jou? Stem je dan eens af op je innerlijke wereld; wat wil dit jou vertellen? Is dit covid? Of is dit anders? En wat kun jij NU doen om van die klachten af te komen? En als je het wel hebt, en dan? Laat je de angst die je het afgelopen 1,5 jaar is aangepraat de boventoon nemen? Of blijf je elk moment dicht bij jezelf en doe je precies datgene wat jouw intuïtie je verteld.

Er is geen one size fits all
En dit maakt het een beetje lastig voor mij… Iedereen krijgt dezelfde vaccinatie. Maar om heel eerlijk te zijn, klopt dat voor mij niet. Ik zou eerder zeggen; laat elke bewoner op Moeder Aarde een eerlijke bloedtest doen om te achterhalen hoeveel antistoffen hij/zij heeft. Kijk dan gelijk naar het totaalbeeld; hoe gezond is iemand eigenlijk? En waar valt nog winst te behalen? Welke vitamines en mineralen komen er tekort en waarin kan nu ingezet worden op een betere gezondheid?
Want als dit hele covid-verhaal een financiële stunt is, dan kun je uit wat ik net zeg ook ontzettend veel winst halen. Op ALLE vlakken.
Dan dragen we pas echt bij aan de gezondheid van Moeder Aarde, zonder chemische rambam.

Ik heb covid-19 gehad
In maart 2020 werd ik getroffen door covid. Nou ja, getroffen… ik voelde me niet zielig. Ik voelde me apart en ik wist dat ik beter thuis kon blijven. Ik voelde intuïtief dat ik thuis moest blijven en ik heb een vriendin gevraagd om boodschappen voor mij te doen. Een paar dagen later werd ik ziek en het voelde zo vreemd en chemisch, zo’n ziekte had ik nog nooit ervaren.

Op dit moment waren er nog geen testen om te achterhalen of je het wel of niet had. Als je ernstige, levensbedreigende klachten had moest je naar het ziekenhuis en dan pas kreeg je een test. Dus het was natte vinger werk, alhoewel ik 100% zeker weet dat het zo was. (Evenals een vriendin die op de Intensive Care werkt én een medewerkster van de huisartsenpost die met een arts heeft overlegt.)

Ik stemde mij af op mijn innerlijke wereld, op mijn intuïtie. En de boodschap was duidelijk; Amanda, neem rust. Ga in overgave en in stilte.

Ik had ook geen andere keuze, want de benauwdheid en hoofdpijn waren zo heftig.

Stukje uit mijn notities:
Vrijdag 20-3. Ik ben ontzettend benauwd. Ik heb het heet en koud, de rillingen zijn overal. Mijn spieren trekken allemaal samen, kleine schokjes.
Het is avond en de hoofdpijn komt opzetten.
Zaterdag 21-3. Migraine
Zondag 22-3. Migraine
Maandag 23-3. Ik voel me prima!
(Ik heb nog nooit migraine gehad, maar ik heb van dichtbij gezien hoe pijnlijk dat is. Overgeven van de pijn in je hoofd, het overkwam mij ook bijna. Na een paar dagen met de gordijnen dicht en stilte waren ineens alle klachten verdwenen. Ik voelde me prima en gezond.)
Dinsdag 24-3. Benauwd! Kortademig!
Ik was hondsberoerd van de benauwdheid. Elke ademhaling deed pijn en ik snakte naar adem. Ik belde ’s avonds de huisartsenpost omdat het me heel bang maakte. Ik was bang om dood te gaan… Bang om ’s nachts alleen te zijn zonder hulp.
De mevrouw van de huisartsenpost adviseerde mij om rustig te blijven en mijn hartslag in de gaten te houden. Ook als ik buiten adem zou raken als ik van de woonkamer naar de keuken liep, moest ik direct terugbellen. Dat gaf me wel iets meer rust.

Ik was bang, heel bang.

Totdat ik weer intapte op mijn intuïtie. Ik vroeg wat ik het beste kon doen en ik kreeg de boodschap; rust nemen in je hoofd. Laat de angst los, want het helpt je niet. Ik heb mijn gedachten verzet en ben tv gaan kijken. Dat hielp enorm. Elke dag ging het iets beter, alhoewel de benauwdheid nog wel bleef.

Vrijdag 27-3. Ik ben nog steeds benauwd en mijn keel voelt vreemd.
Zaterdag 28-3. De benauwdheid neemt eindelijk af en de keelpijn lijkt niet erger te worden.
Na zo’n twee weken had ik nergens meer last van. Ik koos er voor om beter te worden. Ik koos ervoor om te genezen en om weer gezond te leven. Al duurde het wel even.

Ik merkte dat hoe banger ik werd, hoe erger de klachten. En hoe meer ik in overgave en acceptatie ging, hoe sneller ik genas.

Welke keuze maak jij?

Vitamine C doet wonderen
Vitamine C, pure ascorbinezuur, doet wonderen. Dus zorg dat je dit in huis hebt. Ik gebruik het nu zelf dagelijks en bij ziekte verhoog ik de dosis. Gewoon elk uur een mespuntje oplossen in water totdat je darmen gaan rommelen. Dan doe je iets minder.
Je zal zien dat het je lichaam helpt om sneller te genezen.
Bron: Leef Bewust Nederland.

Ik kies GEEN kant
Om nog even heel duidelijk te zijn, ik kies er op dit moment voor om mij niet te laten vaccineren. Dat betekent niet gelijk dat ik een anti-vaxxer ben. Dat betekent dat ik het even wil afwachten en zien wat de daadwerkelijke effecten en gevolgen zijn hiervan.
En ook als jij deze keuze heel bewust maakt, dan maakt jou dat niet gelijk een anti-vaxxer of een pro-vaxxer.

Iedereen is gelijk, we zijn allemaal bewoners van Moeder Aarde en we hebben allemaal onze eigen visie op het leven.
Daarom vind ik persoonlijk dat we elkaar moeten blijven respecteren in de individuele keuzes die we maken!

Dus asjeblieft, wees lief voor elkaar. Blijf de liefde verspreiden en stop met het aanvallen van de visie van iemand. We hoeven niet allemaal dezelfde kant op te kijken. Dat zou niet eens kunnen. Want de polariteit is NODIG op Aarde.

Er is Licht nodig om te kunnen bevatten dat er donkerte is
Er is Liefde nodig om te kunnen voelen dat er haat bestaat
Is is Yin nodig om Yang te kunnen ervaren
Vrouw – man
Ontvangen – geven
Passief – actief
Introvert – Extravert

En zo kan ik nog wel even doorgaan, je snapt de boodschap wel denk ik 😉