Selecteer een pagina

Leuk dat je hier kijkt! Mijn naam is Amanda, in mijn dagelijks leven ben ik ‘gewoon’ Amanda, ik ben een liefdevolle moeder van twee meiden, vriendin van mijn zielsliefde, ik werk o.a. als intuïtief coach in mijn eigen praktijk én als persoonlijk begeleider in de geestelijke gezondheidszorg.

In mijn werk leg ik de brug tussen het spirituele en het aardse. We zijn allemaal een spiritueel wezen met een aardse ervaring. Maar hoe kun je zoveel mogelijk jezelf zijn en blijven in een wereld die zo snel veranderd? Meer en meer mensen worden wakker en zien dat er meer is tussen hemel en aarde, wat er voor kan zorgen dat ze in een persoonlijke crisis belanden.

Ik ben van mening dat het leven leuk mag zijn, dat we mogen genieten van het leven naast dat we mogen leren van het leven.
Het is niet de bedoeling dat we slachtoffers zijn van het leven, maar dat we zelf de leiding nemen. Je bepaald zelf de richting.
Net als een schip op zee… Jij bent de kapitein van het schip, jij bepaald waar je naartoe gaat. De zee neemt je mee en werkt soms niet lekker mee (storm!!), maar je moet wel aan het roer blijven staan, anders gaat het mis. 😉
Wijze woorden… ook geleerd door alle diepe dalen te ervaren.

Sinds ik bekend ben met Human Design begrijp ik mezelf veel beter. Human Design is je mens-blauwdruk. Daarnaast verbind ik mij dagelijks met mijn Akasha Kronieken, voor healing en begeleiding. Akasha Kroniek is je ziels-blauwdruk.
Ik weet nu hoe het leven voor mij werkt en waar ik op mag focussen. Ieder mens is uniek en voor ieder mens werkt het leven anders. De kunst van het leven is ook om jezelf te leren kennen, lief te zijn voor jezelf. Je leeft hier op de eerste plaats voor jezelf, je eigen persoonlijke ontwikkeling en daarna pas voor een ander!

Ik nodig je uit mijn blogs te lezen, of je te abonneren op mijn podcast via spotifysoundcloud of itunes.
Je kunt mij ook vinden op youtube

Veel liefs,

Amanda