Leuk dat je hier kijkt! Mijn naam is Amanda, ik ben 34 jaar jong en mama van de twee leukste meiden op de wereld šŸ˜‰

In mijn dagelijks leven ben ik ‘gewoon’ Amanda, ik ben liefdevolle moeder, onderneemster; intuĆÆtief en holistisch coach en ik ben werkzaam als cliĆ«ntbegeleider bij een behandelcentrum voor jongeren met een licht verstandelijke beperking.

De holistische coaching is gericht opĀ  mentale, emotionele, lichamelijke en spirituele gezondheid.

Ik ben groot fan van gezondheid, want sinds ik hier bewust mee bezig ben voel ik me honderd keer lekkerder in mijn vel!
Ik let op welke voeding ik drink en eet. Ik let op mijn mindset, mijn emotionele balans en mijn lichamelijke conditie.
Alles staat in verbinding met elkaar! Eet je slechte voeding? Dan voel je je ook belabberder dan wanneer je voedzaam eet. Sport je regelmatig? Dan voel je je alerter, fitter en lekkerder in je vel dan wanneer je altijd stilzit en amper actief bent.

Ik ben van mening dat het levenĀ leukĀ mag zijn, dat we mogenĀ genieten van het leven naast dat we mogenĀ leren van het leven.
Het is niet de bedoeling dat we slachtoffers zijn van het leven, maar dat we zelf de leiding nemen. Je bepaald zelf de richting.
Net als een schip op zee… Jij bent de kapitein van het schip, jij bepaald waar je naartoe gaat. De zee neemt je mee en werkt soms niet lekker mee (storm!!), maar je moet wel aan het roer blijven staan, anders gaat het mis. šŸ˜‰
Wijze woorden… ook geleerd door te ervaring.

Sinds ik bekend ben metĀ Human Design snap ik mezelf ook beter. Human Design is je mens-blauwdruk. Daarnaast verbind ik mij dagelijks met mijnĀ Akasha Kronieken, voor healing en begeleiding. Akasha Kroniek is je ziels-blauwdruk.Ā 
Ik weet nuĀ hoe het leven voor mij werkt en waar ik op mag focussen. Ieder mens is uniek en voor ieder mens werkt het leven anders. De kunst van het leven is ook om jezelf te leren kennen, lief te zijn voor jezelf. Je leeft hier op de eerste plaats voor jezelf, je eigen persoonlijke ontwikkeling en daarna pas voor een ander!

Ik nodig je uit om mij te volgen op social media of te abbonneren op mijn blogs en/of nieuwsbrief.

Veel liefs,

Amanda