Mijn naam is Amanda, ik ben single mama van de twee leukste meiden, en ik heb van mijn grootste passies mijn werk gemaakt!

Het begon allemaal toen ik net kon tekenen en schrijven. Ik maakte het liefst de mooiste verhalen in schrift en kleur. Op zondagochtend hield ik vaak een dialoog bij mijn oma thuis van mijn creaties.
Eindelijk kwam mijn droom in 2020 uit en schreef ik mijn eerste boek. Het is een kort e-book geworden welke ik nu aan het uitbreiden ben naar een versie met meer dan 200 pagina’s.

Ik ben een groot fan van gezondheid; ik let goed op mijn voeding, lichamelijke conditie en mindset. Genieten van het leven, zoveel als mogelijk, vind ik belangrijk! Ik ben namelijk van mening dat het leven leuk moet zijn!

Met veel omwegen ben ik uiteindelijk het werk gaan doen, wat ik nu doe. Helaas hebben ze op scholen nog maar weinig (tot geen) kennis van het spirituele en bij de welbekende vraag: Wat wil je later worden? had ik nooit een duidelijk antwoord. Ik wilde mama worden. Maar ook dierenarts. Maar ook schrijfster. Ik wilde iets moois doen en mijn kennis verspreiden, en nu weet ik dat ik precies datgene doe wat ik altijd al heb gevoeld.

Toen ik in 2014 in verwachting was van mijn eerste kindje, wilde ik zielsgraag met haar kunnen communiceren. Standaard boeken en artikelen over contact maken met je kindje, verbinden, veilig hechten… ik kon het niet vinden en ik miste het. Ik schakelde een luisterkindwerker in om het contact voor mij te leggen met mijn kindje. Hier kwamen echt de mooiste verhalen uit en zeer waardevol! Wat ik toen las tijdens mijn zwangerschap, kan ik nu ze 6 jaar oud is nog steeds lezen en toepassen.

In 2017 groeide er weer een prachtig klein wondertje in mijn buik. De drang om zelf te kunnen communiceren met haar ziel kwam weer naar boven. Dit keer kon ik zelf met haar praten!
Mijn gave om van ziel tot ziel te spreken nam in rap tempo toe en ik voerde de mooiste gesprekken met de baby in mijn buik. Zij heeft mij geholpen met het helen van mijn diepste angsten, pijnen en trauma’s. Zij liet mij zien waar, hoe en met wie ze haar eerste ademteug op aarde wilde ervaren. Zij gaf mij beelden, woorden en de kracht om op mijn oervrouwelijke intuïtie te vertrouwen. Hierdoor heeft zij echt een droomgeboorte gehad. (Thuis, in een bevalbad, volledig hands-off en bijna unassisted.)

Masha gaf mij ook een soort template, een ‘plan’. “Dit is wat je mag doen mama,” zei ze. Later kwam ik erachter dat deze template, dit begeleidingsplan voor ouders, een naam heeft! Namelijk; Adoula.
In 2018 ben ik dan ook de training; Dreamwalker Birth gaan doen via de Crimson Cirkle.

Heel veel liefs, Amanda

Wat anderen over Amanda zeggen

Amanda lijkt een goede balans te hebben w.b.t dingen die spelen benoemen om bewustwording te creëren vs. ruimte geven voor de beleving en eigenheid van de ander.

Marlies

Amanda heeft een ongekend vermogen om door mensen heen te kijken. Ze kan de goedheid van ieder mens zien. En ze ziet waar iemand kan groeien en reikt dat ook aan.

Linda

Amanda is niet oordelend. Ze projecteert haar eigen pijnstukken niet, maar geeft ze alleen als idee. Ze bezit heel veel rust.

Corine

Wil je mij graag persoonlijk spreken zodat we samen een prachtige reis kunnen samenstellen? 

Mail mij nu!