Selecteer een pagina

Recensies

Ervaringen van de deelnemers die de try-out training ‘Intuïtief zielsafstemmen & Akasha Kronieken’ hebben gevolgd in 2021:

Afgelopen september (2021) ben ik gestart met de tryout training ‘Akasha Kronieken en zielsafstemming’.
Mijn innerlijke reis was begonnen! Nu ik dit schrijf is het lesdag 5 van de 6 en wat hebben we veel mogen leren, veel mogen oefenen, veel mogen ontdekken en vooral veel mogen voelen en zien..
In Akasha readings zie ik vooral kleuren en de betekenis mag ik doorgeven.. jullie snappen wel dat dit vrij lastig is als je een beelddenker bent.. terugkomen op de volgende stap ik zweefde kon bijna niet blijven staan en zag een grot met edelstenen en kleuren die hier op aarde niet bestaan zo mooi zo intens
Nu snap ik mijn heimwee naar huis dat ik vanaf kleins aan voelde,
De kleuren ga ik omarmen en in de toekomst wat mee doen
Dit is een kleine impressie van mijn innerlijke reis
Mijn mooiste cadeau aan mijzelf
– Carmen

Al lang wilde ik ook iets met intuïtie gaan doen, zodat ik ook wat beter begreep waar de stemmen en beelden in mijn hoofd vandaan kwamen. En zo kwam ik via social media bij de try-out training (2021) van Amanda Lees ‘Zielsafstemmingen en Akasha kronieken’, en wat was dat een mooie reis!
In een klein groepje vrouwen, oefenden we veel met elkaar, en konden zo feedback geven en ontvangen. Ik kon mijn beelden en stemmen eindelijk constructief inzetten, en er op een positieve manier gebruik van maken. En ik durfde in dit kleine groepje alles te delen waar ik tegen aan liep. Ik heb ontzettend mooie readings en healings leren geven, die ik goed kan toepassen in mijn tantrasessies en ook om als aparte sessies in te zetten, zodat ik een nieuw aanbod heb in mijn praktijk. Amanda heeft veel kennis op dit gebied die ze goed kan overbrengen zodat ik begrijp hoe ik het praktisch toe kan passen. Daarnaast is ze gelijkwaardig aan de vrouwen in de groep en durft ze zich kwetsbaar op te stellen. Alles mag aan bod komen wat zich op dat moment aandient, Amanda luistert naar iedereen met veel aandacht en kan ook goed sturen waar nodig is. Ik heb door Amanda en de vrouwen zelfvertrouwen gekregen dat stemmen en beelden niet gek zijn, ook ben ik meer gaan mediteren en weet ik dat ik altijd naar mijn eigen safe space kan gaan
– Saskia

 

Ervaringen van sessies

Ik heb bij Amanda een zielsafstemming gedaan over ons buikwonder. Dit was voor mij de eerste keer en vond het dan ook erg spannend. Echter had ik gelijk bij Amanda een heel vertrouwd gevoel wat tijdens ons contact werd bevestigd. De zielsafstemming ging op afstand, maar Amanda voelde heel dichtbij. Ik kreeg een prachtige, uitgebreid verslag. Meer dan ik had verwacht. Zelfs onze dochter van 7 kwam erbij. Contact met Amanda was ook heel warm en open en kon ik alles vragen. Enorm fijn. Ben blij dat ik het heb aangevraagd omdat het voor nu, maar ook als ze geboren is de handvatten geeft die je anders mist. Absoluut een aanrader!
– Angela (2020)

 

Ik heb bij Amanda een live Akasha kronieken reading gedaan. Ik heb het als heel waardevol ervaren. Puzzelstukjes vallen op hun plek en je krijgt handvatten mee om weer verder te gaan. Zelf vind ik de live variant een aanvulling, omdat je tijdens de reading waarbij je antwoorden krijgt waarop weer nieuwe vragen opkomen, deze kan je dan ook direct stellen. 
– Merel (2020)