Adoula Dreamwalker Pregnancy & Birth

Holistische begeleiding bij jouw kinderwens, tijdens de zwangerschap, geboorte en de eerste maanden als nieuwe ouders

Tijdens mijn werk als Adoula ondersteun ik de wensouders in het krijgen van een kindje.
Meestal start deze ondersteuning al op het moment dat jullie een kinderwens hebben, zodat we eerst aan de slag kunnen met jullie persoonlijke ontwikkeling en het klaarmaken voor een kindje.

Ademhaling
Ik maak graag gebruik van ademhaling; door middel van bewuste en verbonden ademsessies komt er ruimte in jezelf.  Probeer maar eens diep in te ademen door je mond en let op wat er met je borst, middenrif en buik gebeurd. Je maakt letterlijk meer ruimte.
Tijdens een ademsessie kunnen er emoties loskomen, wat juist de bedoeling is.
Oude patronen, overtuigingen, angsten, onderdrukte pijnen, trauma’s… werkelijk alles krijgt de ruimte om losgelaten te worden.

Coaching
Naast het gebruik van ademhaling, is het ook belangrijk om te kijken naar de diepere lagen in je bewustzijn en onderbewustzijn.
Na een aantal jaren ervaring kan ik zeggen dat een coachingstraject meer resultaten boekt dan een losse sessie.
Na een losse sessie heb je wellicht contact gemaakt met je zielskindje, weet je misschien wat de blokkade is die nog in de weg ligt van het vervullen van je kinderwens, maar daarmee los je het probleem nog niet op.
Daarom vind ik het belangrijk om een coachingstraject van minstens drie maanden aan te gaan met mijn cliënten. Samen gaan we de diepte in en begeleid ik jullie op je pad naar de vervulde kinderwens toe.

Kinderwens
Daarna verleggen we de focus naar jullie kinderwens. Waar verlangen jullie het meest naar?
En nee, “een gezond kindje” is te standaard! Waarom?
Omdat je hierin egoïstisch mag zijn. Je wilt een kindje die precies past bij jou en je partner. Je wilt een kindje die past bij eventuele andere kinderen. Je wilt een kindje waarmee je op één lijn staat. Je wilt een kindje met bepaalde eigenschappen, karaktertrekken, doelen, interesses en passies.

Wat zou er denk je gebeuren als jullie grootste passie reizen is en je krijgt een kindje die het vreselijk vind om te reizen? Zeg maar vaarwel tegen je dromen.
Je wilt een kindje die hier net zo van geniet als jullie! Die staat te stuiteren om een nieuw avontuur! Die niet bang is voor verandering, maar alles durft te omarmen wat op zijn of haar pad komt!

Wat zou er gebeuren als jullie heel sportief zijn en je krijgt een kindje die daar helemaal niets aan vind en met haar 5e verjaardag nog steeds een hekel heeft aan fietsen?
Je wilt juist een kindje die samen met jullie sportieve evenementen wil aanpakken of het fantastisch vind om een nieuwe uitdagende sport uit te proberen.

Wees duidelijk, specifiek & open minded.

Tijdens het hele proces van kinderwens tot na de geboorte van jullie perfect passende kindje, blijf ik langs de zijlijn en biedt ondersteuning daar waar het nodig of gewenst is. Denk aan een luisterend oor, even verbinding maken met jullie kindje, korte zielsgesprekjes voeren, samen ademsessies doen voor meer rust en ontspanning, mindset werk, mindful zijn en mediteren.

Wat kost een coachingstraject?*
Elk mens is anders, elke wens is anders, en daarom is ook elk coachingstraject anders.

De start is altijd hetzelfde en bestaat uit drie sessies. Sessie één en twee zijn een intakegesprek* met beide wensouders (los van elkaar) en de derde sessie is een nabespreking en tevens beslissend gesprek waarin we kijken of we verder gaan met elkaar en hoe.
Zoja, dan maken we samen een begeleidingsplan voor het komende jaar waarin we intensief met elkaar gaan samenwerken.

* Het intakegesprek bestaat uit het doornemen van een uitgebreide vragenlijst, spirituele reis naar eventuele zielskindjes en de Akasha Kronieken (indien gewenst). Tijdsduur +/- 2 uur.

Wat is een spirituele adoula en wat kun je verwachten?

Hoe kun jij al voordat je zwanger bent verbinding maken met de ziel van jouw kindje?

In deze korte video leg ik het jou uit.

Waarom zou je kiezen voor de ondersteuning van een Adoula?

Er ontstaat een diepere verbinding tussen jou en je partner; samensmelting van twee zielen

Er ontstaat een diepere verbinding tussen jou, je partner en de ziel van jullie aanstaande kindje

De juiste baby voor jullie als gezin, de baby waar je de connectie mee hebt gemaakt voordat je zwanger werd.

Duidelijk meer lichamelijke, emotionele en spirituele balans tijdens de zwangerschap, geboorte er periode daarna vanwege de diepe verbinding samen.

Een prachtige geboorte, een zachte landing, voor jullie als gezin. In jullie eigen bubbel van liefde en verbinding.

* Sommige zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor een kinderwenstraject of zwangerschapscursus. Informeer bij jouw verzekering of dit het geval is. Laat mij even weten als je een vergoeding krijgt, zodat de juiste training/cursus op de factuur staat.

GRATIS e-book 'Afstemmen op jouw zielskindje'

Dit gratis e-book staat boordevol informatie over een

kinderwens, miskraam, zielskindje, nieuwe aarde kindjes en meer!

Ontvang nu en ontvang een BONUS: Visualisatie om af te stemmen op jouw zielskindje

Ontvang het GRATIS e-book

Misschien wil je eerst een zielsafstemming waarin ik voor jou contact maak met jouw zielskindje.

Een zielsafstemming is simpel uitgelegd een gesprek van ziel tot ziel.
Ik stem mij af op de ziel van een ander en daaruit vloeit een gesprek. Tijdens een zielsafstemming kunnen vragen beantwoordt worden.