Adoula Dreamwalker Pregnancy & Birth

Kinderwens, zwangerschap, geboorte & de eerste negen maanden 

Tijdens mijn werk als Adoula ondersteun ik de wensouders in het krijgen van een kindje.
Meestal start deze ondersteuning al op het moment dat jullie een kinderwens hebben, zodat we eerst aan de slag kunnen met jullie persoonlijke ontwikkeling en het klaarmaken voor een kindje.

Ademhaling
Ik maak graag gebruik van ademhaling; door middel van bewuste en verbonden ademsessies komt er ruimte in jezelf.  Probeer maar eens diep in te ademen door je mond en let op wat er met je borst, middenrif en buik gebeurd. Je maakt letterlijk meer ruimte.
Tijdens een ademsessie kunnen er emoties loskomen, wat juist de bedoeling is.
Oude patronen, overtuigingen, angsten, onderdrukte pijnen, trauma’s… werkelijk alles krijgt de ruimte om losgelaten te worden.

Soms is één ademsessie al voldoende, soms zijn er meerdere nodig.

Kinderwens
Daarna verleggen we de focus naar jullie kinderwens. Waar verlangen jullie het meest naar?
En nee, “een gezond kindje” is te standaard! Waarom?
Omdat je hierin egoïstisch mag zijn. Je wilt een kindje die precies past bij jou en je partner. Je wilt een kindje die past bij eventuele andere kinderen. Je wilt een kindje waarmee je op één lijn staat. Je wilt een kindje met bepaalde eigenschappen, karaktertrekken, doelen, interesses en passies.

Wat zou er denk je gebeuren als jullie grootste passie reizen is en je krijgt een kindje die het vreselijk vind om te reizen? Zeg maar vaarwel tegen je dromen.
Je wilt een kindje die hier net zo van geniet als jullie! Die staat te stuiteren om een nieuw avontuur! Die niet bang is voor verandering, maar alles durft te omarmen wat op zijn of haar pad komt! 

Wat zou er gebeuren als jullie heel sportief zijn en je krijgt een kindje die daar helemaal niets aan vind en met haar 5e verjaardag nog steeds een hekel heeft aan fietsen?
Je wilt juist een kindje die samen met jullie sportieve evenementen wil aanpakken of het fantastisch vind om een nieuwe uitdagende sport uit te proberen.

Wees duidelijk, specifiek & open minded.

Tijdens het hele proces van kinderwens tot na de geboorte van jullie perfect passende kindje, blijf ik langs de zijlijn en biedt ondersteuning daar waar het nodig of gewenst is. Denk aan een luisterend oor, even verbinding maken met jullie kindje, korte zielsgesprekjes voeren, samen ademsessies doen voor meer rust en ontspanning, mindset werk, mindful zijn en mediteren.

Waarom zou je kiezen voor de ondersteuning van een Adoula?

Er ontstaat een diepere verbinding tussen jou en je partner; samensmelting van twee zielen

Er ontstaat een diepere verbinding tussen jou, je partner en de ziel van jullie aanstaande kindje

De juiste baby voor jullie als gezin, de baby waar je de connectie mee hebt gemaakt voordat je zwanger werd.

Duidelijk meer lichamelijke, emotionele en spirituele balans tijdens de zwangerschap, geboorte er periode daarna vanwege de diepe verbinding samen.

Een prachtige geboorte, een zachte landing, voor jullie als gezin. In jullie eigen bubbel van liefde en verbinding.