Selecteer een pagina

Akashic Alignment

Ben jij een coach, medium of therapeut en wil jij jouw klanten beter begrijpen en net dat beetje EXTRA geven?

In september 2023 start de live training van 6 dagen.

Verwacht een deep dive in je persoonlijke groei en neem gelijk al jouw ervaringen mee in je praktijk of je bedrijf. Door zelf te ervaren wat de Akasha Kronieken, jouw zielsblauwdruk, kan betekenen voor jou, kun jij als geen ander jouw klant meenemen in deze magische ervaring!

Tijdens de training kom je in alignment met jouw ziel, emoties, lichaam, je hogere zelf en uiteraard met jouw mens-zijn. Door af te stemmen op jouw Akasha Kronieken kom je in balans en heal je alles wat je in de weg staat. Je leert je intuïtieve vermogen aan te zetten en te versterken, af te stemmen op een ander en hoe jouw energie het allerbeste voor jou werkt.

~ Waar mens & ziel elkaar ontmoeten ~

Ik neem je mee naar jouw menselijke blauwdruk (Human Design) & zielsblauwdruk (Akasha Kronieken).
Zodat jij als mens het allerbeste uit jezelf kunt halen. 

Wat zijn de Akasha Kronieken
De Akasha Kronieken; ook bekend als de ‘zielsblauwdruk’.
Alles wat bezield is, dus ook jij, heeft een Akasha Kroniek. Deze ontstaat vanaf het moment dat jij als ziel geboren wordt vanuit de ‘Bron’. Dat betekent automatisch dat alles van en over jou ergens ligt opgeslagen. Denk hierbij aan (vorige) levens, gedachten, gevoelens, daden, uitspraken, ervaringen, zielscontracten en meer.

Wil je informatie over jezelf, over jouw ziel, jouw missie, jouw (ziels)familie of geliefde? Over alles wat en wie jij bent? Wil je weten hoe jij jouw soul-aligned leven kan leven?

In de Akasha Kronieken word je altijd benaderd op het punt waar je je op dat moment bevindt. Daarmee bedoel ik dat je nooit informatie zult ontvangen waar je (nog) niet aan toe bent.
De Akasha Kronieken zijn constant in verandering en uitbreiding. Dat is niet zo vreemd, want onze ziel is ook constant in verandering, in groei, in ontwikkeling. Bij elke verandering van de ziel, elke groei en elke vorm van ontwikkeling, worden de Kronieken van deze ziel weer bijgesteld. Hoe dichter je bij jezelf komt, m.a.w. hoe meer je in één lijn komt met jouw volmaaktheid, hoe meer de informatie in de Kronieken zichtbaar wordt. Sensaties en gevoelens van innerlijk geluk, liefde, heelheid, vrede en welzijn kunnen ervaren worden zodra jij je afstemt op jouw Akasha Kronieken.

Wat is Human Design?
Human Design is jouw ‘mensblauwdruk’ en is een combinatie van astrologie, I ching, kabballah,  chakrasysteem, kwantummechanica, biochemie en genetica.
Aan de hand van jouw geboortegegevens (naam, datum, tijd & plaats) komt er een design uitrollen.
Dus nu even in begrijpelijke taal: In jouw human design profiel is te vinden wat jouw missie als mens is, hoe jij ontworpen bent, hoe jij informatie tot je neemt, waar jouw kwaliteiten liggen en waar jouw valkuilen liggen.
Tijdens de training Akashic Alignment leer je hoe je jouw valkuilen kunt herkennen en jouw kwaliteiten het beste in kunt zetten; voor jezelf, je gezin en werk.

De Akasha Kronieken helpen je groeien naar een hoger bewustzijnsniveau

Ik neem je mee naar een bewustzijnsdimensie die je nog niet eerder hebt ervaren, waar je kunt werken met de zielsblauwdruk, mensblauwdruk én die van anderen.
Je gaat readings & healings geven op jouw eigen unieke manier (die we al snel vinden door veel te oefenen met elkaar).

Wil jij jouw diepste verlangens en grootste dromen gaan waarmaken? 

Twijfel je of de training iets voor jou is?

Kom dan eens een online Masterclass bijwonen. Tijdens de masterclass vertel ik jou alles over de Akasha Kronieken én als kers op de taart ontvang je de helende ervaring van een Akasha Lichthealing.

Wat een magische momenten heb ik beleefd tijdens de Akasha Kronieken training! Amanda creëert een fijne sfeer en ik vond het erg prettig dat de lessen niet vastomkadert waren, maar intuïtief ingevuld werden naar de behoeften van de groep.

Milona Zut

deelneemster 6-daagse training

Als jij denkt: JA! Dat wil ik!

Druk dan op onderstaande knop om jouw aanmelding DIRECT definitief te maken.

OF plan een kennismakingsgesprek in zodat we kunnen kijken of de training aansluit bij jouw wensen. 
Stuur een mailtje naar contact@amandaleescoaching.com 

Mijn ervaringen met de Akasha Kronieken: Mijn dag vandaag is fijn begonnen ik voel mij zo zen vandaag vol met inspiratie en energie, ondanks een prachtig mooi vermoeiend weekend.
Ik voelde mij tijdens de Akasha Training zo rustig (het bekende thuiskomen), de training heeft mij veel gebracht qua inzichten, bewustzijn en al het moois wat nog niet zichtbaar is! De huiselijke sfeer was zéér energievol en alles was perfect verzorgd.

Het was voor mij een hele fijne groep om mee samen te mogen werken, vooral de een op een sessies hebben mij veel persoonlijke antwoorden en bevestigingen gegeven daarvoor dank! Het uitgangspunt was gewoon doen je kunt het, ik heb nog meer zelfvertrouwen gekregen en ben gegroeid in vragen stellen en de diepte in mogen gaan. Het is echt een feestje om in je eigen Akasha Kroniek te mogen verblijven samen met jouw lichtwezens voor vragen, antwoorden, wijsheid en dankbaarheid.
Nog dieper te mogen meevoelen, met de mensen waarmee je samen in hun Kroniek naar antwoorden en heling mag vragen.
Wat ik voor mijzelf heb mogen creëren, een Safe Space waar ik nu met mijn meditaties naar toe reis waar ik alleen kan zijn in alle rust en veiligheid.

Voor mij was het een top weekend, bedankt aan alle deelnemers van deze mooie groep en onze coaches Amanda en Merel

Ronald

deelnemer 3-daagse training & 6-daagse vervolgopleiding