Zielsafstemmingen

Een zielsafstemming is simpel uitgelegd een gesprek van ziel tot ziel.
Ik stem mij af op de ziel van een ander en daaruit vloeit een gesprek. Tijdens een zielsafstemming kunnen vragen beantwoordt worden.

Kinderwens
Je hebt een kinderwens.
Ik kan via jou in contact komen met de ziel van het kindje die bij jou geboren zou willen worden. Tijdens een zielsafstemming kun je vragen beantwoord krijgen zoals;  Wat heb jij nodig om te kunnen komen? Wat is de reden dat je (zo lang) op je laat wachten? Wat wil je mij of ons vertellen? Kennen wij elkaar al uit een ander leven? 

Het kan ook zijn dat er nog geen zielskindje bij jou aanwezig is. We kunnen via een Adoula Dreamwalker traject aan de slag om jouw kinderwens te vervullen.*

Baby of kind
Een zielsafstemming kan ook gedaan worden voor een kind wat al geboren is. Denk aan een baby die veel huilt, een peuter die bang is in openbare ruimtes, een schoolkind die moeite heeft op school (achterloopt of juist voorop loopt).

Tijdens een zielsafstemming kun je erachter komen wat er werkelijk speelt in jouw kindje. Wat is er aan de hand? Wat heeft je kindje nodig van jou? Hoe kun je omgaan met je kindje? En wat wil je kindje jou nog meer vertellen?

Een zielsafstemming is ook mogelijk voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Je kindje vertelt je namelijk precies wat er omgaat in zijn of haar hoofd en lijf. Het kan je vertellen wat het nodig heeft of juist heel graag eens wil ervaren.

Voor kinderen tot 12 jaar kun je zonder hun toestemming een zielsafstemming aanvragen. Daarna is het fijn voor je kind (autonomie) om zelf te bepalen of hij/zij dit goedkeurt.

Volwassenen
Een zielsafstemming kan ook als je volwassen bent. Meestal combineer ik een zielsgesprek met een Akasha Kronieken gesprek. Ik stap in jouw energetische blauwdruk om vragen beantwoord te krijgen. Denk aan een baan, relatie of psychische problemen waar je tegenaan loopt.

 

*Ik ben geen arts en ik heb geen magische toverstaf. Ik ben alleen een connector tussen het Aardse (wensouders) en het Spirituele (hemelse sferen). In sommige gevallen kan een kinderwens niet vervuld worden zonder hulp van een medisch traject.
Beide trajecten kunnen prima naast elkaar lopen.

Zielsafstemmingen kun je aanvragen op verschillende manieren, dus het is belangrijk om te weten wat je precies wilt.

1) Tijdens een zielsafstemming ga ik in gesprek met jouw ziel en/of de ziel van jouw (aanstaande) zielskindje. Ik kan ongeveer 10 vragen beantwoorden en achteraf stuur ik je een verslag van het gesprek.
2) Heb je minder vragen (maximaal 3), kies dan voor een mini zielsafstemming.
3) Als je van plan bent om vaker een zielsafstemming aan te vragen, kun je een pakket van 3 zielsafstemmingen kopen. Je ontvangt dan korting. Je kunt binnen een periode van 12 maanden de 3 zielsafstemmingen aanvragen.
4) Wil je samen met mij in gesprek met jouw zielskindje? Dan adviseer ik je om een Adoula Dreamwalker sessie te boeken. Je komt dan in mijn praktijk of we spreken via ZOOM (beveiligd videobellen) af. Tijdens de sessie ondersteun ik jou (en evt je partner) om contact te maken met jullie zielskindje en een gesprek te voeren. Ik help mee met vragen stellen en luister naar wat jullie zielskindje vertelt.
5) Als laatste optie kun je zelf in gesprek gaan met je zielskindje. In deze visualisatie neem ik je mee naar een ontmoeting met jouw zielskindje.

Wil je zelf leren om zielsafstemmingen te doen? Naast zielsafstemmingen, leer je ook de zielsblauwdruk (Akasha) van jezelf en je cliënt te raadplegen. Denk aan een combinatie van een zielsafstemming voor een baby en een Akasha kronieken reading voor mama. Een Akasha healing kun je perfect inzetten voor mama & baby. (en papa en andere kinderen uit het gezin indien gewenst)

Daarnaast is de opleiding een diepe innerlijke reis. Je maakt kennis met jouw eigen zielsblauwdruk, je spirituele gidsen en helpers. Je leert werken met vorige levens, karma, diepgaande healing, parallelle en- toekomst-tijdlijnen en meer.
Je leert begrijpen wat jouw doel hier op aarde is en hoe je dit kunt uitvoeren.

Klik hier voor meer informatie over de opleidingen en trainingen

De opleiding/training is heel goed ter aanvulling op je werk als coach of therapeut, maar kan ook prima als je nog geen ervaring hebt.

 

Heb jij mijn gratis e-book al ontvangen? Klik hier om het te ontvangen!