Zielsafstemmingen

Een zielsafstemming is simpel uitgelegd een gesprek van ziel tot ziel.
Ik stem mij af op de ziel van een ander en daaruit vloeit een gesprek. Tijdens een zielsafstemming kunnen vragen beantwoordt worden.

Kinderwens
Bijvoorbeeld als je een kinderwens hebt, ik kan via jou in contact komen met de ziel van een kindje die bij jou geboren zou willen worden. Tijdens een zielsafstemming kun je vragen beantwoord krijgen zoals;  Wat heb jij nodig om te kunnen komen? Wat is de reden dat je (zo lang) op je laat wachten? Wat wil je mij of ons vertellen? Kennen wij elkaar al uit een ander leven? 

Baby of kind
Een zielsafstemming kan ook gedaan worden voor je baby of kind. Stel je eens voor dat jouw baby veel huilt en je hebt geen idee wat er aan de hand is. Of je peutertje is ontzettend bang in openbare ruimtes.
Tijdens een zielsafstemming kun je erachter komen wat er werkelijk speelt in jouw kindje. Wat is er aan de hand? Wat heeft je kindje nodig van jou? Hoe kun je omgaan met je kindje? En wat wil je kindje jou nog meer vertellen?

Een zielsafstemming is ook mogelijk voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Je kindje vertelt je namelijk precies wat er omgaat in zijn of haar hoofd en lijf. Het kan je vertellen wat het nodig heeft of juist heel graag eens wil ervaren.

Boek hier jouw mini zielsafstemming en hier jouw gewone zielsafstemmingEen mini zielsafstemming is aan te raden als je niet meer dan 3 vragen hebt. Heb je meer vragen (maximaal 10) dan kun je beter kiezen voor een gewone zielsafstemming.

 

Wil je zelf leren om zielsafstemmingen te doen? In januari 2022 start er weer een nieuwe training!

Naast zielsafstemmingen, leer je ook de zielsblauwdruk (Akasha) van je cliënt te raadplegen. Denk aan een combinatie van een zielsafstemming voor een baby en een Akasha kronieken reading voor mama. Een Akasha healing kun je perfect inzetten voor mama & baby. (en papa en andere kinderen uit het gezin indien gewenst)

Deze training is heel goed ter aanvulling op je werk als coach of therapeut.

In januari 2022 start de training op de volgende vrijdagen:
14 januari, 28 januari, 11 februari, 25 februari, 11 maart, 25 maart. (De training bestaat uit 6 dagen)
Locatie: Heerhugowaard (Noord-Holland)
Tijden: 10.00 – 17.00 uur.
Prijs: €750,- (incl btw)
Aanmelden via contact@amandaleescoaching.com

Ik neem altijd eerst even contact met je op voordat je aanmelding definitief is.