Zielsafstemmingen

Een zielsafstemming is simpel uitgelegd een gesprek van ziel tot ziel.
Ik stem mij af op de ziel van een ander en daaruit vloeit een gesprek. Tijdens een zielsafstemming kunnen vragen beantwoordt worden.

Kinderwens
Bijvoorbeeld als je een kinderwens hebt, ik kan via jou in contact komen met de ziel van een kindje die bij jou geboren zou willen worden. Tijdens een zielsafstemming kun je vragen beantwoord krijgen zoals;  Wat heb jij nodig om te kunnen komen? Wat is de reden dat je (zo lang) op je laat wachten? Wat wil je mij of ons vertellen? Kennen wij elkaar al uit een ander leven? 

Baby of kind
Een zielsafstemming kan ook gedaan worden voor je baby of kind. Stel je eens voor dat jouw baby veel huilt en je hebt geen idee wat er aan de hand is. Of je peutertje is ontzettend bang in openbare ruimtes.
Tijdens een zielsafstemming kun je erachter komen wat er werkelijk speelt in jouw kindje. Wat is er aan de hand? Wat heeft je kindje nodig van jou? Hoe kun je omgaan met je kindje? En wat wil je kindje jou nog meer vertellen?

Een zielsafstemming is ook mogelijk voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Je kindje vertelt je namelijk precies wat er omgaat in zijn of haar hoofd en lijf. Het kan je vertellen wat het nodig heeft of juist heel graag eens wil ervaren.

Boek hier jouw mini zielsafstemming en hier jouw gewone zielsafstemmingEen mini zielsafstemming is aan te raden als je niet meer dan 3 vragen hebt. Heb je meer vragen (maximaal 10) dan kun je beter kiezen voor een gewone zielsafstemming.

 

Wil je zelf leren om zielsafstemmingen te doen? Naast zielsafstemmingen, leer je ook de zielsblauwdruk (Akasha) van jezelf en je cliënt te raadplegen. Denk aan een combinatie van een zielsafstemming voor een baby en een Akasha kronieken reading voor mama. Een Akasha healing kun je perfect inzetten voor mama & baby. (en papa en andere kinderen uit het gezin indien gewenst)

Daarnaast is de opleiding een diepe innerlijke reis. Je maakt kennis met jouw eigen zielsblauwdruk, je spirituele gidsen en helpers. Je leert werken met vorige levens, karma, healing en meer.
Je leert begrijpen wat jouw doel hier op aarde is en hoe je dit kunt uitvoeren. 

Opleiding en training
Opleiding Zielsafstemmen & Akasha Kronieken
Locatie: Heerhugowaard, Noord-Holland
Data: 8 april, 22 april, 6 mei, 20 mei, 17 juni en 1 juli 2022. (De training bestaat uit 6 dagen)
Tijd: 10.00 – 17.00 uur (inclusief lunch)
Prijs: €750,-
N.B. Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te kunnen nemen.
Aanmelden via email; contact@amandaleescoaching.com 
Amanda neemt telefonisch contact met je op.

Nieuw! Weekendtraining Zielsafstemmen & Akasha Kronieken 
Locatie: Nieuwe Niedorp, Noord-Holland
Data: 3, 4 en 5 juni 2022
Tijden: 10.00 – 17.00 uur (inclusief lunch. Exclusief overnachting, ontbijt en diner)
Prijs: €399,-
N.B. Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te kunnen nemen.
Aanmelden alleen mogelijk na persoonlijk contact. Mail mij op contact@amandaleescoaching.com . 
Amanda neemt telefonisch contact met je op.

De opleiding/training is heel goed ter aanvulling op je werk als coach of therapeut.

Ik neem altijd eerst even contact met je op voordat je aanmelding definitief is.

Heb jij mijn gratis e-book al ontvangen? Klik hier om het te downloaden!