~ Channeling Zielskinderen juni 2021 ~

Channeling
Een channeling is eigenlijk een gesprek wat ik voer met een niet-aards wezen. Voor mij is het hetzelfde als wanneer ik lekker bij een meertje in het gras zit en er komt iemand langslopen die mij wenkt en vraagt of hij/zij mij iets mag vertellen. Als ik dat wil, maken we even kennis en voeren we een gesprek.
Bij een channeling kan ik soms zelf een lichtwezen ‘wenken’ of aanroepen, maar meestal komen ze alleen wanneer het van hen uit komt.

Dit gebeurde ook op een avond in juni 2021;  

Ik breng mijn dochters naar bed. Ze slapen samen in één kamer en nadat ik ze een verhaaltje heb voorgelezen zet ik altijd een meditatiemuziekje voor ze aan en ik blijf in de kamer zitten totdat ze slapen.

Terwijl ik wacht voel ik ineens een energie de kamer in komen van bovenaf. Het is een soort orb (bol) van licht waarin een hele groep lichtwezens aanwezig is. Ze doen dit heel discreet, zodat mijn kinderen dit niet merken en er wakker van worden.

Ze wachten totdat ik aangeef dat ik met ze wil praten.

Ik zie ze als lange dunne wezens. De meesten hebben (half) lang blond haar en blauw en/of groene ogen. Vooraan staat een ‘jongen’ en hij noemt zichzelf Orlando.
(Ik heb dit even opgezocht en de betekenis van Orlando is Heldere Zon. En een Heldere Zon is hij!)

Orlando straalt en heeft een prachtige warme energie, zijn aura is lichtgevend als de zon.
Ik nodig hem uit om naast mij te komen zitten, alleen lukt hem dat niet. De energie is hier te zwaar en te laag voor hem, wat betekend dat ik mijn trilling mag verhogen om hem halverwege te ontmoeten. Dit doe ik.

Ik reis af naar mijn ‘safe space’. Dit is mijn beschermende plek ergens tussen hemel en aarde in en hier treffen wij elkaar. In mijn safe space kunnen alleen lichtwezens en zuivere energieën komen, zo weet ik direct of Orlando echt is wie hij zegt dat hij is.

Orlando kijkt me aan met de helderste ogen die ik ooit gezien heb. Onze handen raken elkaar en hij zegt telepathisch:

Amanda, ik kom je een boodschap brengen. Een boodschap voor toekomstige ouders.
Zorg dat ze zich klaarmaken, dat ze gereed zijn. Wij zijn snel en komen zonder dat ze het doorhebben.
Onze trilling is zo hoog dat we ons best moeten doen om bij een fysiek lichaam te blijven. Daarom moeten onze ouders op Aarde hun trilling verhogen.
Stop nu met overvloedig vlees, zuivel en suikers eten. Bij voorkeur rauwe voeding.
Start met mediteren waarbij ze de intentie zetten dat ze hun trilling verhogen naar Liefde, heelheid en eenheid.

Sommigen van ons zijn al gekoppeld aan ouders, zij hebben al zielsafspraken gemaakt met elkaar. Het is belangrijk dat deze ouders hun intuïtieve ingevingen volgen. Denk aan bijvoorbeeld het weten dat ze een jongen of een meisje krijgen. Dit klopt! Veel ouders kunnen ook al intuïtief aanvoelen wat voor karakter of type kind zij krijgen.

Amanda, jij bent hierin een belangrijke schakel en jij zal daarom ook jouw trilling hoog moeten houden.
Zo kunnen wij contact met jou leggen als dit nodig is en boodschappen via jou doorgeven.

Ik bedank Orlando en vraag hem of hij meer wil vertellen over hun missie bijvoorbeeld. Wat is de energie die zij komen brengen op Aarde?

Het enige wat hij mij kan en mag vertellen voor nu is dat zij komen uitzuiveren.
Zuiveren, zuiveren, zuiveren.
Ook komen ze iets doen met planten en kruiden van een hogere frequentie die helend en zuiverend zijn.

Ze zijn emotionele wezens die zeer gebalanceerd in hun energie zijn en ze willen dit in het leven het liefst voortzetten. Ze komen bij voorkeur bij ouders die bewust leven; met respect en liefde voor de natuur, voeding en healing. Zij die het leven accepteren, de mensen om ze heen accepteren zoals ze zijn en de keuzes die ze maken. Vrij van oordelen en vrij van schuld. Zij die vrijheid ervaren, van binnenuit.

Voor aanstaande ouders die de drang hebben om bewuster te gaan leven; volg deze drang, want het is een boodschap van je aanstaande kindje! Hij of zij kan pas komen als jullie die stap gezet hebben naar het bewustere leven.   

Voel jij de roep van jouw aanstaande kindje? Neem dit serieus!