Elke vrouw wil niets liever dan via de natuurlijke wijze zwanger worden.*
Vanuit de liefde voor je partner, de verbinding en de seksuele aantrekkingskracht wil je niets liever dan vanuit die hartstochtelijke vibe zwanger worden.
Een vrouwenlichaam is niet voor niets tijdens de vruchtbare dagen extra opgewonden en haar vagina maakt tijdens deze dagen extra vocht aan om de spermacellen naar de eicellen te brengen. De snelste én slimste spermacel wint en weet precies wat het moet doen om de eicel te kruipen.
Dit is een natuurlijk proces, want moeder natuur heeft het vrouwen- en mannenlichaam precies zo gecreëerd dat ze samen kunnen werken.
Datzelfde geldt voor het vrouwenlichaam wat precies weet wat het moet doen om de bevruchte eicel te laten innestelen in de baarmoeder en er een complete baby van te maken. Op het moment dat de baby compleet is zullen de hersenen van de baby een seintje geven via de navelstreng naar de placenta en de baarmoeder, en deze geeft weer een seintje naar het brein van de moeder. De bevalling wordt in gang gezet en wederom weten beide lichamen precies wat ze moeten doen. Dit is moeder natuur.

Soms loopt het anders, dan zit er een ‘kink in de kabel’ en verloopt het natuurlijke proces niet zoals moeder natuur het vooraf bedacht had. Dit kan vele verschillende redenen hebben.

Een van die redenen is dat jouw lichaam, geest en ziel nog een blokkade of overtuiging heeft waardoor het (nog) niet lukt.
Een andere reden is dat jouw ziel of die van je partner een hobbeliger pad gekozen heeft.
Nog een reden is dat jouw zielskindje (de ziel van jouw aanstaande kindje) een hobbeliger pad gekozen heeft.

Mijn holistische visie
Holistisch betekent ‘vanuit het geheel bekeken’. Als Adoula (spirituele connector tussen wensouders en zielskindje) bekijk ik eerst in hoeverre de wensouders in verbinding met zichzelf staan. Sta jij volledig in jouw Goddelijke Vrouwelijkheid en is jouw partner volledig in lijn met zijn Goddelijke Mannelijkheid? Kun jij als vrouw al jouw aspecten accepteren en waarderen? Ben jij in verbinding met jouw vrouwelijkheid én met jouw mannelijkheid? Is er balans in jouw lichaam, geest en ziel en staan bijvoorbeeld jouw chakra’s in verbinding en flow met elkaar.
Zijn er nog beperkende gedachten of overtuigingen die ervoor zorgen dat een kinderwens uitblijft? Zowel vanuit de familielijn als vanuit vorige levens. En datzelfde met je partner.

Alles is met elkaar verbonden en het één heeft te maken met het ander. Het is zo belangrijk als jij en jouw partner samen in Alignment zijn, in één lijn met elkaar. Vanuit die energie kun je een zielskindje gaan uitnodigen voor natuurlijke conceptie. Je zal zien dat er daarna nog weinig nodig is om zwanger te worden.

Zielsafspraken en tussentijdse wijzigingen
Een ziel maakt zielsafspraken voordat het naar de Aarde komt. Je kunt het voor je zien alsof de ziel voorafgaand aan een leven besluit om bepaalde lessen te willen leren en bepaalde kwaliteiten en karaktereigenschappen te hebben. Ook maakt het afspraken met andere zielen, bijvoorbeeld hoe ze elkaar kunnen ondersteunen tijdens verschillende lessen en elkaar eventueel kunnen bijstaan gedurende verschillende periodes in het leven.
Denk hierbij aan partners, vrienden, kennissen, kinderen, huisdieren, werkgevers, en ook minder fijne contacten zoals vervelende buren of daders van een misdrijf of traumatische ervaringen. (meer hierover in een ander blog)

Stel je voor dat jij een zielscontract hebt gesloten met twee zielen; de vader van jouw aanstaande kindje en jouw aanstaande kindje. In dit leven heb jij je partner gevonden en samen willen jullie een kindje. Dit zielskindje is vaak al aanwezig in jullie energieveld. Het staat klaar om op het juiste moment te komen. In de meeste gevallen is het zielskindje degene die in jullie oor fluistert dat het er klaar voor is, waardoor de wens voor een kindje opkomt.
Soms fluistert het zielskindje in je oor dat het wil helpen met verschillende processen doorstaan voordat het kan komen. Het wil laten weten dat het bij je is. Soms wordt deze boodschap verkeerd geïnterpreteerd en wordt er door de partners direct overgegaan op het willen vervullen van de kinderwens.
En soms is er een bepaalde druk van buitenaf waardoor je het idee krijgt om je kinderwens te vervullen, terwijl het eigenlijk niet de bedoeling is nu of überhaupt in dit leven.

Medische hulp is niet altijd verkeerd
Als natuurlijke conceptie niet lukt kun je talloze dingen doen. Een van de meest gekozen manieren is naar je huisarts, die je vervolgens kan doorverwijzen naar een gynaecoloog. Hier start het medische traject. Persoonlijk heb ik geen ervaring met dit traject en daarom zal ik niet uitleggen hoe dit precies in z’n werk gaat.
In het geval van het zielskindje die wil ondersteunen bij verschillende lessen en processen die nog doorstaan mogen worden, zal de kinderwens via het medische traject ook onvervuld (kunnen) blijven. Denk hierbij aan oude pijnen, trauma en blokkades doorwerken. Zie voorbeeld 1.
In het geval van de reis die vooraf gekozen is via het medische traject; zie voorbeeld 2.

Voorbeeld 1:
Je zielskindje kan fungeren als een gids. Het wil je een bepaalde kant op duwen. Als mens kun je signalen en tekens op je pad krijgen. Zoals een therapeut of coach die steeds maar weer voorbij komt. Je krijgt hier een ontzettend blij en enthousiast gevoel bij. Je hebt het gevoel dat je er iets mee moet, en ook al weet je niet wat, je neemt contact op. Na het gesprek voel je nog meer enthousiasme en je maakt een afspraak. Tijdens de eerste afspraak blijkt dat jij in een vorig leven heftig trauma hebt meegemaakt in het verliezen van je baby tijdens de geboorte. Dit was zo heftig voor jou dat je besloot om nooit meer een kindje te willen. Deze uitspraak gecombineerd met het gevoel van verlies en trauma hebben een imprint op jouw geest en ziel achter gelaten. Hierdoor lukte het niet om zwanger te worden. De therapeut of coach** helpt jou dit stuk te helen en te vervangen voor liefde, openheid en ruimte.
Jouw zielskindje hielp jou om dit stuk op te lossen zodat de reis naar een zwangerschap vele malen gemakkelijker werd.

Voorbeeld 2
In een ander geval hebben jij of je zielskindje zielsafspraken gemaakt om via het medische traject zwanger te worden. Door deze keuze heeft jouw lichaam een bepaalde aandoening of ziekte waardoor het niet via de natuurlijke weg zwanger kan worden. Of het lichaam van jouw partner heeft een aandoening of ziekte waardoor het niet lukt.
De lessen om te leren liggen binnen dit medische traject.
In bijna alle gevallen zal een zwangerschap snel volgen.
Soms kan het ook zijn dat er eerst nog iets anders nodig is, voordat een kindje kan komen. Want ook via deze weg kunnen er nog beperkende overtuigingen of gedachten spelen die nog in de weg staan.
Het medische traject kan overigens voor veel onbalans zorgen in je lichaam, geest en ziel vanwege de medische ingrepen en de hoge dosering van externe hormonen die je lichaam in moeten. Het is daarom aan te raden om alvorens te beginnen aan zo’n traject, eerst jezelf in alignment te brengen zodat je minder last zult ervaren van die hormonen.

BAM’mers en homoseksuelen met een kinderwens
Ik zal jullie zeker niet vergeten in dit blog. Zwanger worden of een draagmoeder vinden kan ook een lastig proces zijn. En ook hierin kan er veel meer flow zijn als iedereen in verbinding met elkaar is.
Stel je bent een BAM (bewust alleenstaande moeder) of lesbisch koppel en je wilt een kindje. Dan heb je dus een zaadcel nodig. Je kunt iemand uit je omgeving vragen en aan zelfinseminatie doen of het medische pad bewandelen. Kies altijd voor de weg waar jij van gaat stralen! Dus als jij in je hart voelt dat jij liever zelfinseminatie doet? Kom dan in verbinding met jezelf; je lichaam, geest en ziel. Stem je af op je hogere zelf en vraag om de juiste man in je leven te brengen die jou kan helpen bij dit proces.
Voel je dat je liever het medische pad neemt? Ga er dan volledig voor!
Twijfel je? Neem dan contact op met een therapeut of coach die jou meer in alignment kan brengen met jouw zielsafspraken.

Zijn jullie een homoseksueel koppel en willen jullie zielsgraag een kindje? Dan zul je óf een draagmoeder nodig hebben óf je kiest voor adoptie. Kies je voor een draagmoeder, neem dan dezelfde stap als hierboven uitgelegd.
Kom beiden in alignment met jezelf, met elkaar en stem je af op je hogere zelf en het Universum. Vraag om de juiste persoon in je leven te brengen die jullie kan helpen.
Ook hierin kan ik als Adoula ondersteuning bieden.

 

 

*Note: Uitzonderingen daargelaten. Ook zal deze blog bij sommigen triggers kunnen opwekken. Merk je dit bij jezelf? Keer dan even naar binnen en voel wat het in je oproept. Geef jezelf liefde en zachtheid.
** Ik als Adoula kan jou hier ook in ondersteunen.